Μπορείς να καταλάβεις ποια ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Μπορείς να καταλάβεις ποια ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Αυτό είναι ένα εύκολο challenge.

Μέσα σε τόσες φωτογραφίες διασήμων από τα παιδικά τους χρόνια ξεχωρίσαμε ακόμη μια και μάλιστα αυτή τη φορά το challenge που σου βάζουμε είναι το πιο εύκολo από όλα. Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός και πρέπει να παραδεχθούμε ότι η φωτογραφία του τότε με τις φωτογραφίες του σήμερα, είναι σχεδόν ίδιες.

Η μελαχρινή πανέμορφη ηθοποιός έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό μιας και, ουκ ολίγες φορές την έχουμε δει στη μικρή οθόνη να ενσαρκώνει ρόλους, στο θέατρο αφήνοντας όλους τους θεατές άναυδους, αλλά και στον κινηματογράφο. Είναι γεγονός ότι μιλάμε για μια άκρως ταλαντούχα ηθοποιό.

Όσο για την γοητεία της, δε μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την ομορφιά και το σεξαπίλ της. Η ηθοποιός βρίσκεται στο πλάι του αγαπημένου της συζύγου Παναγιώτη Πιλαφά και απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει σε ποια αναφερόμαστε, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στη gallery και να το μάθεις από μόνη σου. Σίγουρα πάντως κοιτάζοντας τη φωτογραφία λίγο καλύτερα, θα καταλάβεις αμέσως ποια κρύβεται πίσω από αυτό το γλυκό πρόσωπο.

Δες περισσότερα στη gallery