Ο Orlando Bloom αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η κόρη του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Orlando Bloom αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η κόρη του

Ίδια η μαμά της ή ο μπαμπάς της;

Στις 27 Αυγούστου η Katy Perry έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, και όπως πολύ σωστά φαντάζεσαι διανύει την καλύτερη ίσως περίοδο της ζωή της. Μπορεί οι δυσκολίες που βιώνουμε σαν γενιά να είναι αρκετές και με την πανδημία τα πράγματα να έχουν δυσκολέψει περισσότερο, η τραγουδίστρια όμως πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι απόλυτα λογικό.

Εκείνη και ο Orlando Bloom έγιναν γονείς (ο ηθοποιός για δεύτερη φορά) και είναι πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά. Η Daisy έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και τους έχει κάνει τους πιο χαρούμενους και ευτυχισμένους ανθρώπους στη γη. Ποιος γονιός άλλωστε δεν είναι ευτυχισμένος με τον ερχομό του παιδιού του; Φωτογραφία της μικρούλας δυστυχώς δεν έχουμε δει ακόμη μέσα σε αυτόν τον ενάμιση μήνα, ξέρουμε όμως σε ποιον μοιάζει.

Ο Orlando Bloom έκανε την αποκάλυψη, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen De Generes και μίλησε πρώτη φορά για την νεογέννητη κόρη του. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή μίλησε για την μικρούλα και αποκάλυψε σε ποιον από τους δυο τους μοιάζει.

«Ήταν αστείο γιατί όταν γεννήθηκε ήταν ίδια εγώ, ήταν σαν μία μικρή σωσίας μου. Μετά όμως πήρε αυτά τα μελαγχολικά χαρακτηριστικά της Katy, κάτι που είναι πραγματικά υπέροχο», εξήγησε ο Orlando Bloom. Και δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουμε, αλλά θέλουμε πάρα πολύ να δούμε μια φωτό της μικρούλας, για να δούμε αν συμφωνούμε στο σε ποιον μοιάζει.

Να σου θυμίσουμε επίσης πως η Daisy είναι το δεύτερο παιδάκι του Orlando, ο οποίος έχει ακόμη έναν γιο τον Flynn, από τον γάμο του με τη Miranda Kerr.