Ο Απόστολος Ρουβάς μιλά για τα προσωπικά του. Είναι τελικά σε σχέση;(video)

Ο Απόστολος Ρουβάς μιλά για τα προσωπικά του. Είναι τελικά σε σχέση;(video)

Ήρθε η ώρα να μάθεις λίγο καλύτερα τον Απόστολο.

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» σαν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι είναι ένας κούκλος. Τον Απόστολο τον γνωρίσαμε και-τον λατρέψαμε- από το «Πάμε Δανάη» και ναι, είναι ο μάγειρας της εκπομπής.

Ο Απόστολος σπουδάζει μαγειρική και μάλιστα έχει ακόμη ένα εξάμηνο μέχρι να πάρει το πτυχίο του. Εσύ ξέρεις ποια είναι η σχέση του με τον Σάκη; Ναι, είναι ο αδερφός του και η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρότινος δε γνωρίζαμε την ύπαρξή του. Αυτό είναι... ντροπή μας! Εν τω μεταξύ, είναι τρομακτική η ομοιότητά τους, δε νομίζεις; Ακόμη και η φωνή τους είναι ίδια! Αυτό κι αν είναι σοκ.



Ο Απόστολος μίλησε στον Νίκο για την εμπειρία του στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα αποκαλύπτοντας το πόσο διαφορετικό είναι να μαγειρεύει για τα αγαπημένα του πρόσωπα και, πόσο διαφορετικό να μαγειρεύει στο πλατό μιας εκπομπής, ωστόσο αν μας ρωτάς τα καταφέρνει περίφημα. Η αδυναμία του για την Δανάη δεν κρύφτηκε ούτε λεπτό πάντως και φαίνεται ότι η ομάδα είναι ιδιαίτερα δεμένη.

Μέσα σε όσα δήλωσε ο καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά αποκάλυψε και πράγματα που σίγουρα ήθελες να ακούσεις όπως, ποια είναι η κατάσταση στα προσωπικά του. Δηλώνει μόνος και η οικογένεια είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, ωστόσο δε θα έπαιρνε βεβιασμένες αποφάσεις. Λες να έχει βρεθεί ήδη η τυχερή ή μήπως όχι;

Άκουσε όσα είπε ο Απόστολος Ρουβάς στο παρακάτω video: