Harry-Meghan Markle: Η πρώτη τους εμφάνιση, δεν ήταν όπως την περίμενες

Harry-Meghan Markle: Η πρώτη τους εμφάνιση, δεν ήταν όπως την περίμενες

Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε!

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ανακοινώθηκε το περιβόητο Megxit, τον Ιανουάριο του 2020, λίγο πριν αρχίσει η επέλαση της πανδημίας, το πρώην Royal ζεύγος, Harry-Meghan Markle, έχει χτίσει γύρω του έναν μύθο, μιας και πραγματικά δεν έχουμε ιδέα πώς είναι η ζωή τους αυτή τη στιγμή και τι μπορεί να κάνουν.

Θα μου πεις ότι έχουν φροντίσει οι ίδιοι να διαρρέουν τις πληροφορίες που θέλουν, ενώ πιθανές απορίες λογικά θα μας λύσει και το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν στο Netflix.

Παρόλα αυτά, δημόσιες εμφανίσεις δεν κάνουν, να πιάσουμε λίγο το σφυγμό, τη γλώσσα του σώματος και τελοσπάντων να σχολιάσουμε και την-υπέροχη βέβαια-σιλουέτα της Meghan.

Όλα αυτά όμως μέχρι την Τρίτη το βράδυ, όταν και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στο Montecito της California, να πηγαίνουν σε δείπνο με τους David Foster και Katharine McPhee.

Και μπορεί να ήταν όπως πάντα ωραιότατοι, η αλήθεια είναι όμως, ότι έτσι δεν τους έχουμε συνηθίσει. Χωρίς σωματοφύλακες, ή έστω εμφανείς, οι δυο τους, με τα πόδια, σαν ένα κανονικό καθημερινό ζευγάρι να κατευθύνονται προς σικ μπριζολάδικο για να συναντήσουν τους φίλους τους.

Αχ Ηarry μου, ευτυχώς δεν έβρεχε να πρέπει να κρατήσεις μόνος σου την ομπρέλα!


https://www.instagram.com/p/CGHLwoOHfae/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading