Chiara Ferragni: Η χιουμοριστική φωτογραφία με τον γιο της (+photo)

Chiara Ferragni: Η χιουμοριστική φωτογραφία με τον γιο της (+photo)

Η Ιταλίδα fashion blogger έχει σίγουρα στιλ και αυτό... βγαίνει προς τα έξω!

Αν η γοητεία και η ομορφιά είχαν όνομα σίγουρα θα άκουγαν στο όνομα Chiara Ferragni. Η ξανθιά πανέμορφη Ιταλίδα, όχι μόνο γοητεύει με την ομορφιά της, αλλά έχει και ένα απέραντο σεξαπίλ που μαγνητίζει. Όσο για τις στιλιστικές της απόψεις, έχουν γίνει σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση.

Η 33χρονη επιχειρηματίας, fashion blogger αλλά και σχεδιάστρια έχει σίγουρα λόγο σε ό,τι αφορά τη μόδα και τις τάσεις της, οπότε, τι καλύτερο από το να ακολουθήσεις τα βήματά της και να... «αντιγράψεις» το μοναδικό της στιλ;

Στο προφίλ της στο Instagram έχει περισσότερους από 20M followers, μπορείς να φανταστείς λοιπόν την τεράστια επιρροή που ασκεί στις θαυμάστριές της. Μη νομίζεις πάντως ότι κυκλοφορεί διαρκώς με φανταχτερά υφάσματα και ότι βάφεται υπερβολικά. Για την ακρίβεια είναι μια από εμάς και δεν «κολλάει» σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Η κορυφαία influencer μόδας δε ντρέπεται να ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες είναι ντυμένη, με ένα απλό τζιν και ένα άνετο φούτερ. Δε φοβάται να τσαλακωθεί και η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ χιούμορ. Στην πρόσφατη φωτογραφία της-η οποία μάλιστα σε λιγότερο από μια ώρα συγκέντρωσε περισσότερα από 180 χιλιάδες likes- φοράει ένα άνετο τζιν και τα sneakers της, καθώς απολαμβάνει τη βόλτα της στο πάρκο με τον γιο της. Αν λοιπόν σκοπεύεις να βγεις για ένα περίπατο στο πάρκο με το παιδί σου, μπορείς να είσαι cool, πανέμορφη όπως ακριβώς και η Chiara.

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η Chiara.