Το αποκαλυπτικό και sexy ντεκολτέ της Σίσσυς Χρηστίδου θα σε καθηλώσει

Το αποκαλυπτικό και sexy ντεκολτέ της Σίσσυς Χρηστίδου θα σε καθηλώσει

Πιο όμορφη από ποτέ

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται και αυτή την τηλεοπτική σεζόν στη θέση της, εκεί όπου μας καλημερίζει κάθε Σαββατοκύριακο, και μετά από το φανταστικό φόρεμα που έβαλε στην πρεμιέρα της, έναν μήνα πριν, ναι εκείνο το λευκό αρχαιοελληνικό ήρθε μια ακόμη εμφάνιση που μας καθήλωσε στις οθόνες μας, για να την παρακολουθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η παρουσιάστρια ήταν σήμερα πιο όμορφη και sexy από κάθε άλλη φορά και αρκεί να ρίξεις μια ματιά στην εμφάνισή της για να πειστείς. Το αποκαλυπτικό και sexy ταυτόχρονα ντεκολτέ της ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για να φτιάξει η μέρα μας. Η φλογερή κοκκινομάλλα παρουσιάστρια, για ακόμη μια φορά μας θάμπωσε με την ομορφιά της, με τα λόγια να είναι απλά περιττά για οποιονδήποτε περαιτέρω σχολιασμό.

Σε μπεζ τόνους με καφέ και πορτοκαλί αποχρώσεις το φόρεμά της, και το ντεκολτέ αυτό που έδινε το κάτι παραπάνω στο φόρεμα της. Εννοείται πως ψάχνουμε απεγνωσμένα να μάθουμε τι είναι το φόρεμά της (θα επανέλθουμε μόλις ανεβάσει την καθιερωμένη της φωτογραφία), γιατί ενώ δείχνει τόσο casual, είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε για φέτος την αγαπημένη μας εμφάνιση, και μια ματιά στα story που ανέβασε παρακάτω, θα σε πείσουν για τα λεγόμενα μας. Σκέτη κούκλα, υπέρκομψη και φυσικά κορμάρα. Ναι όλα αυτά είναι η παρουσιάστρια και οποιαδήποτε αντίρρηση δεν γίνεται δεκτή.