Η σιωπηλή επιστροφή της Chrissy Teigen στα social μετά την απώλεια της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σιωπηλή επιστροφή της Chrissy Teigen στα social μετά την απώλεια της

Το διακριτικό της σχόλιο

Την πιο δύσκολη και στενάχωρη περίοδο της ζωή της διανύει η Chrissy Teigen, η οποία στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης έχασε το μωράκι που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο. Αυτό θα ήταν το τρίτο της παιδάκι με τον John Legend μετά τη Luna και τον Miles. Το διάσημο μοντέλο με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Instagram και ακόμη πιο σπαρακτικές φωτογραφίες με το νεκρό μωρό της, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα και μας έκανε να ανατριχιάσουμε και να στεναχωρηθούμε ιδιαίτερα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα.

Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την θετική ενέργεια που μας στέλνατε, για τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε την αγάπη σας και πραγματικά σας εκτιμάμε. Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα δύο υπέροχα μωρά μας, Luna και Miles, για τα απίθανα πράγματα που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε. Δεν μπορεί όμως ο ήλιος να λάμπει κάθε μέρα. Αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε. Θα αγκαλιαστουμε όμως και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο και μαζί θα το ξεπεράσουμε», είχε γράψει τότε η Chrissy.

Τώρα 10 μέρες μετά την απώλεια επέστρεψε στα social media, στο Instagram πιο συγκεκριμένα, κι έκανε ένα διακριτικό σχόλιο σε ένα post που της έφτιαξε τη διάθεση, μέσα στις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Δες στη gallery τι σχολίασε.