GNTM 3: Παίκτρια «επιτέθηκε» στον Σκουλό και... έγινε χαμός στο σετ

GNTM 3: Παίκτρια «επιτέθηκε» στον Σκουλό και... έγινε χαμός στο σετ

Τι συνέβη τελικά ανάμεσα σε παίκτρια και κριτή και γιατί «άναψαν» τα αίματα;

Πίστευες ότι δε θα είχαμε εντάσεις στο σημερινό επεισόδιο του GNTM; Οι παίκτες-αν και τα πάνε περίφημα- δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο. Η σημερινή φωτογράφιση θέλει τους παίκτες να υιοθετούν ένα πιο σνομπ ύφος και τι είναι αυτό που τους φέρνει αντιμέτωπους με τον χειρότερο τους φόβο; Σήμερα αποφασίστηκε ότι ενώ θα έχουν σνομπ ύφος, θα έχουν και... κατσαρίδες στο πρόσωπό τους. Άουτς! Αυτό ναι, είναι κάτι που... πονάει. Φυσικά η αποκάλυψη ήρθε με ένα αινιγματικό μήνυμα από τον Δημήτρη Σκουλό, ένα μήνυμα στο οποίο μιλούσε για φοβίες. Να ξέρεις ότι πολλοί παίκτες φοβούνται τις κατσαρίδες και όπως φαίνεται όλο αυτό, δε θα πάει και πολύ καλά.

Kαι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά άρχισαν οι εντάσεις. Φαντάζεσαι φυσικά πώς ένιωσαν οι παίκτες όταν είδαν τα... σαλιγκάρια, τις προνύμφες και τις κατσαρίδες στο τραπέζι; Ο Παναγιώτης Α. και ο Ηρακλής διάλεξαν ποιοι παίκτες θα φωτογραφηθούν με τι και τα πράγματα κάπου εκεί δυσκόλεψαν λίγο παραπάνω για όλους. Πάντως, εκείνοι που δε θέλει να βλέπει πήραν τα χειρότερα. Η Ρασέλ, ο Πέτσς και ο Edward πήραν τις κατσαρίδες, ενώ ο Δημοσθένης τις προνύμφες.



Όλοι δυσκολεύτηκαν με τα... σκουλήκια και τις κατσαρίδες, αφού για να σκεφτείς έμπαιναν στο στόμα και στα ρουθούνια τους, ωστόσο τα έβγαλαν πέρα. Εκείνη που είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως με το σημερινό concept ήταν η Ίριδα η οποία όχι απλά φοβάται τις κατσαρίδες, αλλά τις τρέμει!

Σήμερα, η όμορφη παίκτρια-μάλλον λόγω του φόβου της από τη σημερινή φωτογράφιση- μίλησε απότομα στον Δημήτρη Σκουλό, το αποτέλεσμα; Ο Δημήτρης Σκουλός όχι μόνο έγινε έξαλλος μαζί της αλλά δεν της έδωσε ούτε ένα reference ως βοήθεια στην φωτογράφιση.