Σήμερα είμαστε όλες Jessica Alba: Η ατάκα της star που μας στενοχώρησε

Σήμερα είμαστε όλες Jessica Alba: Η ατάκα της star που μας στενοχώρησε

Jessica μου, να ξέρεις σε νιώθουμε!

Ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική στις αρχές του 2000 μέσα από τη σειρά «Dark Angel» και έκτοτε κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σέξι και καλλίγραμμα θηλυκά του Hollywood.

O λόγος για την Jessica Alba, η οποία θα περίμενε κανείς ότι δεν θα είχε κάποιο παράπονο από τη ζωή ή την καριέρα της. Κι όμως, η 39χρονη star, η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την τεράστια και πολύ πετυχημένη της επιχείρηση, Honey, εμφανίστηκε σε διαδικτυακή εκπομπή, και είπε πράγματα που… μάλλον δεν περιμέναμε!

Δε νομίζω ότι σε όλη μου την καριέρα δέχτηκα έστω και μία θετική κριτική για ερμηνεία μου, είπε με χιούμορ, χωρίς ωστόσο να κρύβει και το παράπονό της.

Η αλήθεια είναι ότι η Alba, εγκλωβίστηκε αρκετά, ίσως άθελά της, στην εικόνα της σέξι γυναίκας, με αποτέλεσμα πιθανότατα να μην πάρει τους ρόλους που θα της χάριζαν καλές κριτικές ή και ένα βραβείο.

Παρόλα αυτά κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει ότι έχει πρωταγωνιστήσει σε πετυχημένες ταινίες και blockbusters όπως τα «Fantastic Four» και «Sin City»!

Πάντως, η όμορφη ηθοποιός, δεν έχει αφήσει εντελώς την υποκριτική μιας και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «LA's Finest». Της ευχόμαστε κάποια στιγμή να λάβει τη θετική κριτική που τόσο επιθυμεί. Εδώ που τα λέμε… της αξίζει!

Δες την παρακάτω gallery: