Έχεις δει τη Βίκυ Καγιά με κόκκινα μαλλιά; Το makeover που δεν περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει τη Βίκυ Καγιά με κόκκινα μαλλιά; Το makeover που δεν περίμενες

Ήταν πράγματι αγνώριστη

Ένα ακόμη επεισόδιο στο Greece’s Next Top Model παρακολουθήσαμε εχθές, το οποίο παρά τα όσα πιστέψαμε στην αρχή, και παρά τα spoiler που κυκλοφόρησαν, τελικά δεν είχε δοκιμασία αποχώρησης και συνεπώς δεν υπήρχε και καμία αποχώρηση. Τα spoiler αναφέρουν πως αυτή που αποχωρεί είναι η Ίριδα Παπουτσή, επομένως αυτό θα το δούμε λογικά στη δοκιμασία της Δευτέρας.

Εχθές το επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στο makeover των παικτών και παικτριών, το οποίο παραδοσιακά φέρνει κλάματα και φωνές σχετικά με τις αλλαγές. Όλοι λένε πως θα φύγουν αν τους κουρέψουν, όμως κανείς δεν κάνει πράξη τα λόγια του. Και κάτι ανάλογο συνέβη και χθες που οι ειδικοί αποφάσισαν να κόψουν τα μαλλιά της Ειρήνης, να τους αλλάξουν χρώμα και να την κάνουν μια μελαχρινή Rihanna.



Αντίστοιχα προβλήματα βέβαια αντιμετώπισε και η Liia, η οποία από ξανθομαλλούσα μακρυμάλλα έγινε μέσα σε λίγες ώρες μια παραλλαγή της Τilda Swinton. Φυσικά το σοκ ήταν αρκετά μεγάλο και την καταλαβαίνουμε. Ωστόσο οι ακραίες αντιδράσεις και οι δηλώσεις περί αποχώρησης ήρθαν από την Ειρήνη. Κάπου εκεί λοιπόν ανάμεσα σε συζητήσεις για μαλλιά και αλλαγές, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε στους παίκτες πως στην πρώτη της μεγάλη δουλειά σε διαφημιστική καμπάνια, έπρεπε να βάψει τα μαλλιά της κόκκινα ή μάλλον φραουλί, όπως είπε η ίδια.

Φυσικά με δυσκολία το δέχτηκε, όμως από τη δουλειά αυτή πήρε τα πρώτα της πολλά χρήματα και αγόρασε το πρώτο της διαμέρισμα. Κάπως έτσι το ηθικό της Ειρήνης αναπτερώθηκε και άρχισε να παίρνει την αλλαγή της με άλλο μάτι.



Και αν δεν πίστεψες τη Βίκυ Καγιά για τα κόκκινα μαλλιά της, υπάρχει και απόδειξη στο Instagram account της. Μια φωτογραφία είδαμε στα stories της, στην οποία η Βίκυ Καγιά έχει πράγματι κατακόκκινα φραουλί μαλλιά και είναι μια άλλη.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.