Η Meghan Markle αποκάλυψε γιατί δεν έχει social media accounts

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle αποκάλυψε γιατί δεν έχει social media accounts

Και η απάντηση της μας έλυσε την απορία

Μια εμφάνιση έκπληξη έκανε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου η Meghan Markle σε μια εικονική συζήτηση στα πλαίσια του συνεδρίου του Fortune Magazine "Most Powerful Next Gen". Η δούκισσα του Sussex μίλησε με ειλικρίνεια για τις αλληλεπιδράσεις της στο διαδίκτυο και εξήγησε γιατί αποφεύγει να είναι στα social media τα τελευταία χρόνια.

Αν θυμάσαι μέχρι και το 2017 που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle είχε το δικό της account στο Instagram, καθώς επίσης και το δικό της blog το Tig, τα οποία απενεργοποιήθηκαν λίγους μήνες αργότερα, όταν και επισημοποιήθηκε η ημερομηνία του γάμου της με τον Harry.


https://www.instagram.com/tv/CGTAsZiHOcL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Για τη δική μου αυτοσυντήρηση, δεν βρίσκομαι στα κοινωνικά μέσα για πολύ καιρό. Είχα έναν προσωπικό λογαριασμό πριν από χρόνια, τον οποίο έκλεισα και στη συνέχεια είχαμε έναν μέσω του ιδρύματος και του γραφείου μας που βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν το διαχειριζόμασταν εμείς - ήταν μια ολόκληρη ομάδα πίσω από αυτό-. Νομίζω πως αυτό έρχεται ανάλογα και με τη δουλειά που κάνεις», εξήγησε αρχικά και συνέχισε.

«Έχω κάνει μια προσωπική επιλογή για να μην έχω λογαριασμό στα social media, οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω και πώς υπάρχουν πράγματα που είναι χρήσιμα για εμένα. Έχω πολλές ανησυχίες για άτομα που έχουν εμμονή με αυτά. Και είναι τόσο μεγάλο μέρος της καθημερινής μας κουλτούρας για τόσους πολλούς ανθρώπους που είναι πια ένας εθισμός, όπως πολλά άλλα πράγματα».

Και κάπως έτσι με τις δηλώσεις αυτές συνειδητοποιήσαμε δύο πράγματα: πως η Meghan δεν θα είναι ποτέ ξανά στα social media και πως ποτέ δεν χειριζόταν το Sussex Royal εκείνη και ο Harry όπως είχε διαρρεύσει κάποια στιγμή.