Κate Hudson-Gwyneth Paltrow αποκαλύπτουν: Ποιοι stars του Hollywood δίνουν τα χειρότερα φιλιά;

Κate Hudson-Gwyneth Paltrow αποκαλύπτουν: Ποιοι stars του Hollywood δίνουν τα χειρότερα φιλιά;

Απομυθοποίηση... τώρα!

Με το lockdown να βρίσκεται ακόμα σε ισχύ σε αρκετές χώρες του πλανήτη, έχουμε παρατηρήσει, ότι οι απανταχού stars, έχουν γίνει ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί. Είναι ίσως επειδή εμφανίζονται σε εκπομπές από τον καναπέ του σπιτιού τους ή επειδή το φιλοσόφησαν πια και κατέληξαν ότι τη ζωή πρέπει να την απολαμβάνουμε και να είμαστε cool; Ο, τι και να ισχύει, οι celebrities ανά τον κόσμο έχουν απελευθερωθεί και είναι πλέον πανεύκολο να σου κάνουν αποκαλύψεις.

Σε τέτοιες αποκαλύψεις προέβησαν οι Kate Hudson και Gwyneth Paltrow, oι οποίες τα είπαν διαδικτυακά, στο podcast του Goop. Oι δύο stars συζήτησαν για πολλά, αλλά τα αίματα άναψαν, όταν έπεσε στο τραπέζι το θέμα «Πώς φιλάνε οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές τους».

Ρώτησε λοιπόν η Paltrow τη Hudson ποιος από τους συμπρωταγωνιστές της φιλούσε καλύτερα, και εκείνη απάντησε: «Να σου πω καλύτερα ποιος φιλούσε χειρότερα; Πραγματικά νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω καλύτερα φιλιά στην καριέρα μου», είπε με παράπονο και συνέχισε.

«Για παράδειγμα με τον McConaughey που έχουμε παίξει μαζί στο How to Lose a Guy in 10 Days και το Fool’s Gold, πάντα κάτι συνέβαινε στις σκηνές του φιλιού που το χάλαγε. Για παράδειγμα στην τελευταία σκηνή του Fool’s Gold φιλιόμαστε στην παραλία, μόλις έχει γίνει μία συντριβή αεροπλάνου υποτίθεται, και ο Matthew έχει μύξες σε όλο του το πρόσωπο», είπε κάνοντας μία γκριμάτσα αηδίας (καλέ τι τραβάνε και αυτές οι stars).

«Πάντως αν είναι να πω για έναν με ταλέντο στο φιλί, αυτός είναι ο Billy Crudup που ήμασταν μαζί στο Almost Famous. Mπορεί η σκηνή που φιληθήκαμε να κόπηκε στο μοντάζ, αλλά θυμάμαι ότι ήταν πολύ καλό», ολοκλήρωσε.

Όσο για την Gwyneth, αναφέρθηκε στον συμπρωταγωνιστή της στο σύμπαν της Marvel, και κολλητό της φίλο Robert Downey Jr, λέγοντας: «Κάθε φορά που φιλούσα τον Robert σκεφτόμουν από μέσα μου: Ασφαλώς μου κάνουν πλάκα. Είναι σαν να φιλάω τον αδερφό μου».

Και κάπως έτσι έρχεται η αποκαθήλωση των sex symbols του Hollywood.

Δες την παρακάτω gallery: