Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη έξοδος μετά την νοσηλεία της

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη έξοδος μετά την νοσηλεία της

Τα δύσκολα πέρασαν και όπως φαίνεται όλα είναι μια χαρά.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε η αγαπημένη μας Μαρία Ηλιάκη, αλλά, τέλος καλό και όλα καλά! Η παρουσιάστρια δεν αφήνει ποτέ τους followers της ανενημέρωτους, έτσι έπειτα από μια ξαφνική αποστασιοποίηση από τα social media αποφάσισε να δώσει μερικές εξηγήσεις και ναι, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί και ο λόγος ήταν μια ανυπόφορη γαστρεντερίτιδα που αντιμετώπισε.

Μέσα από ένα insta story, έδωσε κάθε πληροφορία που ήθελαν να μάθουν οι θαυμαστές της και αποκάλυψε ότι ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα. Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά μια τριήμερη νοσηλεία.



Σίγουρα, η γαστρεντερίτιδα ήταν το λιγότερο ανησυχητικό που θα μπορούσε να της συμβεί- εν μέσω πανδημίας- αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα συμπτώματα ήταν επίπονα. Όπως και να 'χει, πέρασε κι αυτό και, είναι πιο καλά από ποτέ, μάλιστα, φαίνεται όχι μόνο ανανεωμένη και υγιής, αλλά και ευγνώμων αφού μετά το εξιτήριό της ανέβασε ένα video στο οποίο έγραψε «Μετά από 3 ημέρες νοσηλείας θυμάσαι ξανά πόσο όμορφα είναι τα απλά πράγματα στη ζωή.»

https://www.instagram.com/p/CGPM33PHqyv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή τη φορά όχι μόνο έκανε την εμφάνισή της στα social media, αλλά βγήκε έξω και πιάστηκε από φωτογραφικό φακό να περπατά στο Κολωνάκι. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια έξοδος της Μαρίας μετά την περιπέτεια της υγείας της και την νοσηλεία. Συγκεκριμένα, η δημόσια εμφάνισή της ήταν στις 12 του μηνός και πρέπει να παραδεχθείς ότι με το total black look της είναι μια κούκλα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.