Η Kate Middelton «έσπασε» τον χρυσό κανόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ανθία Φιλιππή
Η Kate Middelton «έσπασε» τον χρυσό κανόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Αψηφεί τους κανόνες και αυτό δε ξέρουμε αν θα της βγει σε καλό.

Ποιος μπορεί να αψηφήσει τους... χρυσούς κανόνες που επιβάλλει η Βασίλισσα Ελισάβετ, ποιος θα τολμήσει κάτι τέτοιο; Κι όμως! Υπάρχει ένα πρόσωπο που μόλις «έσπασε» έναν από τους πλέον σημαντικότερους κανόνες της Βασίλισσας χωρίς βέβαια να δείχνει ιδιαίτερα τρομοκρατημένη. Ο λόγος για την Kate Middelton, την Δούκισσα του Cambridge.

Μόλις έκανε την υπέρβαση και ένας από τους βασικότερους... στιλιστικούς κανόνες της Αυτού Μεγαλειότητας, φαίνεται ότι ξεχάστηκε. Για να σε βάλουμε στο κλίμα, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει πει- και τηρεί ευλαβικά εδώ και 65 χρόνια- πως στις επίσημες εμφανίσεις που δεν αφορούν κηδείες ή μνημόσυνα ένα total black look είναι απαγορευτικό.

Αν και λόγω πανδημίας ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα απομονώθηκαν, τώρα φαίνεται ότι κάνουν δειλά- δειλά την επανεμφάνισή τους και μάλιστα το βασιλικό ζεύγος συμμετέχει σε εκδηλώσεις, πάντα όμως τηρώντας τις κοινωνικές αποστάσεις. Την Τρίτη, η Kate ανακοίνωσε με ένα video που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Cambridge στο twitter πως θα είναι η οικοδέσποινα στα πλαίσια του «Wildlife Photographer of The Year».

https://www.instagram.com/p/CGPuOwrFzzA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα άψογα μέχρι εδώ, αλλά ποιος ήταν ο κανόνας που «έσπασε»; Η Δούκισσα, εμφανίστηκε με ένα total black look κάτι που όπως προείπαμε για την Βασίλισσα Ελισάβετ είναι απαγορευτικό. Με μαύρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι και μαργαριταρένια σκουλαρίκια η Kate «έσπασε» αυτόν τον χρυσό κανόνα. Τώρα, στις επόμενες δημόσιες εμφανίσεις σου δε ξέρουμε αν θα επιλέξεις ένα πιο... φωτεινό σύνολο για να μην αψηφήσεις τα στιλιστικά πρώτυπα της Βασίλισσας Ελισάβετ, όμως το μαύρο κολακεύει #truestory. Άλλωστε, δεν είσαι και η Kate Middelton, εσύ μπορείς να παραβείς τους κανόνες.