Το καρό πανωφόρι της Kate Middleton πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα

Μαρία Ροδίτη
Το καρό πανωφόρι της Kate Middleton πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα

Είναι αυτό που χρειάζεσαι για να «βγάλεις» με στυλ τον χειμώνα!

Η Kate Middleton επέστρεψε… στα θρανία! Όχι, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Η Δούκισσα του Cambridge δεν άρχισε να φοιτά και πάλι σε κάποια σχολή. Επέλεξε, όμως, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται στις 10 Οκτωβρίου, να επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο του Derby και να μιλήσει με φοιτητές για το πώς έχει επηρεαστεί η ψυχική τους υγεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου, η Δούκισσα μίλησε με σπουδαστές του πρώτου έτους, μέλη της αθλητικής κοινότητας και φοιτητές νοσηλευτικής σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει η παγκόσμια πανδημία σε αυτούς και τη σχολική ζωή τους και πώς το Πανεπιστήμιο εργάζεται για να υποστηρίξει τους φοιτητές του.

Για αυτήν την περίσταση η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα casual chic σύνολο, από το οποίο μας εντυπωσίασε ιδιαιτέρως το παλτό της. Ειδικότερα, εμφανίστηκε με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι και μαύρες γόβες με χοντρό τακούνι, σιέλ πλεκτό top, ενώ ολοκλήρωσε το look της με καρό πανωφόρι σε μπεζ και μπλε αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CGAj18Jl5TA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν κι εσύ ακόμη δεν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα καρό παλτό, μάλλον ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις. Το καρό μοτίβο έκανε έντονη αίσθηση ήδη από τον χειμώνα του 2018, ενώ φέτος φαίνεται ότι βιώνει ένδοξες στιγμές με τις stars τη μία μετά την άλλη (βλ. Katie Holmes) να το επιλέγουν στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Φόρεσέ το, λοιπόν, κι εσύ – όχι μόνο με preppy outfits-, αλλά και με leggings, ladylike φορέματα και jeans και κάνε το πρωταγωνιστή του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Διάβασε ακόμα: #Styleinspo: 10 σύνολα με ankle boots που μπορείς να φοράς όλο το φθινόπωρο