Η αφιέρωση του John Legend στη Chrissy Teigen, δε γίνεται να μη σε συγκινήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αφιέρωση του John Legend στη Chrissy Teigen, δε γίνεται να μη σε συγκινήσει

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της απώλειας

Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν η Chrissy Teigen και ο John Legend ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram account τους την απώλεια του μωρού τους στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της star. Με ένα σπαραξικάρδιο post, η Chrissy γνωστοποίησε αυτό που συνέβη με τα like και τα σχόλια αγάπης και συμπαράστασης να πέφτουν βροχή κάτω από την ανάρτησή της.

Σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα ο σύζυγός της και τραγουδιστής John Legend εμφανίστηκε live στα Billboard Music Awards 2020 και πραγματοποίησε ίσως την πιο συγκινητική του εμφάνιση. Ο 41χρονος τραγουδιστής ερμήνευσε το τραγούδι του «Never Break» στο σόου, το οποίο προβλήθηκε την Τετάρτη (14 Οκτωβρίου) και πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Dolby στο Λος Άντζελες.

Ο John άρχισε την εκτέλεσή του, λέγοντας στο κοινό από το σπίτι που παρακολουθούσε, πως το τραγούδι αυτό είναι για την Chrissy. Η Kelly Clarkson, η οποία ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς και είναι επίσης στενή φίλη με το ζευγάρι χάρη στη θέση της στο The Voice (είναι στην κριτική επιτροπή μαζί με τον John), έστειλε την αγάπη της στh Chrissy και τον John μετά τις στενάχωρες ειδήσεις.

John και Chrissy είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και αυτή η δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν, το σίγουρο είναι πως θα τους κάνει ακόμη πιο δυνατούς. Η αφιέρωση του John μας συγκίνησε ιδιαίτερα και μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο λατρεύει τη σύζυγό του.

Δες την εμφάνισή του στο βίντεο παρακάτω.