Γνωστοί star του Hollywood εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε ελληνικό νησί

Ανθία Φιλιππή
Γνωστοί star του Hollywood εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε ελληνικό νησί

Είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην Ελλάδα και ο λόγος είναι μια νέα ταινία.

Για χάρη των γυρισμάτων μιας νέας ταινίας που ετοιμάζουν, οι αγαπημένοι star του Hollywood ταξίδεψαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και βρέθηκαν σε ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά. Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τους ηθοποιούς σε παραλία των Σπετσών και φαντάζεσαι τον ενθουσιασμό όλων!

Ο λόγος για την βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman, την Dakota Johnson και τον Paul Mescal, η ταινία της οποίας πραγματοποιούσαν γυρίσματα έχει τίτλο «The Lost Daughter», βασισμένη σε μια από τις καλύτερες νουβέλες, που ίσως και να έχεις διαβάσει. Η δραματική ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Elena Ferrante και θα κυκλοφορήσει το 2021. Αυτό το έργο σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Maggie Gyllenhaal.



Τα αστέρια του Hollywood βρέθηκαν στο ελληνικό νησί και οι πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός Olivia φορούσε ένα μαύρο μαγιό καθώς καθόταν σε μια ξαπλώστρα, περιτριγυρισμένη από το cast. Εν τω μεταξύ η Dakota, γνωστή από την ταινία «Fifty Shades of Grey» όπως αναφέρεται στη Dailymail, «μπήκε» στον ρόλο της και φορώντας ένα ροζ t-shirt κάθισε αναπαυτικά στη ξαπλώστρα συνομιλώντας με τον συν-πρωταγωνιστή της Oliver Jackson-Cohen.

https://www.instagram.com/p/CGVtc6EF2bz

Όσο για τους ρόλους που θα ενσαρκώσουν και το story της ταινίας, η Olivia είναι μια διαζευγμένη καθηγήτρια που έχει εμμονή με μια νεαρή μητέρα, την Nina -στον ρόλο της οποίας βρίσκεται η Dakota- και την κόρη της, αφού τα δικά της παιδιά την έχουν εγκαταλείψει και ζουν με τον πατέρα τους στον Καναδά.

Στο βιβλίο, η Leda περνά το καλοκαίρι, μόνη της, σε μια ιταλική παραθαλάσσια πόλη, ενώ η ταινία γυρίζεται στο ελληνικό νησί, στις Σπέτσες. Όσο όμορφο κι αν είναι το καλοκαίρι της Leda σε μια μαγική παραλία, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου ότι οι διακοπές της θα πάρουν μια σκοτεινή μορφή αφού θα έρθει αντιμέτωπη με το σκληρό παρελθόν της.