Η κίνηση της Megan Fox με τα παιδιά & τη σχέση της που έκανε έξαλλο τον πρώην της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της Megan Fox με τα παιδιά & τη σχέση της που έκανε έξαλλο τον πρώην της

Έχει πάει τη σχέση της σε άλλο επίπεδο

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green χώρισαν μέσα στην καραντίνα έπειτα από δέκα χρόνια κοινής ζωής και τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί. Ουκ ολίγες φορές μέσα στα χρόνια αυτά είχαν ακουστεί φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, ωστόσο ποτέ δεν έβγαιναν αληθινές. Αυτή τη φορά όμως, όχι μόνο χώρισαν, αλλά η star έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Brian στη ζωή της.

Μπορεί ο ηθοποιός στις πρώτες δηλώσεις του να έλεγε πως δύσκολα θα αντικαταστήσει ο ένας τον άλλον γιατί υπάρχει βαθιά αγάπη, η Megan Fox μας απέδειξε μάλλον το αντίθετο. Μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο σύντροφό της Machine Gun Kelly, ενώ και οι δυο έχουν ανεβάσει στα social φωτογραφίες σαν ζευγάρι. Και δεν σταματάμε μόνο εδώ.

Τα πράγματα ανάμεσα στη Megan και τον σύντροφό της φαίνεται πως σοβαρεύουν, μιας και εκείνη έκανε κάτι αρκετά σημαντικό για τη σχέση τους. Κάτι που μάλλον δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Brian Austin Green. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η Megan φέρεται να γνώρισε στα τρία παιδιά της τον Machine Gun Kelly, κάτι που μας δίνει να καταλάβουμε πως δεν πρόκειται για κάτι επιπόλαιο ανάμεσά τους.

«Γνώρισε πρόσφατα τα παιδιά της για πρώτη φορά. Η Megan πίστευε ότι ήταν ένα φυσικό βήμα, καθώς γίνονται πιο σοβαρά μεταξύ τους τα πράγματα», είπε μια πηγή στο People. «Βρίσκονται σε μια αφοσιωμένη σχέση και δεν είναι απλώς μια φιγούρα. Σχεδιάζουν ένα μέλλον μαζί».

Και αναρωτιόμαστε πως πήρε την κίνηση αυτή ο Brian, και τι έχει άραγε να πει για το κοινό μέλλον της πρώην του με τον νυν σύντροφό της;