Όσα αποκάλυψε η Καινούργιου για τη συμμετοχή της Ρασέλ στο GNTM

Όσα αποκάλυψε η Καινούργιου για τη συμμετοχή της Ρασέλ στο GNTM

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια θα σε βάλουν σε σκέψεις.

Το Greece's Next Top Model φαίνεται ότι έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, πόσο μάλλον οι χαρακτήρες που ξεδιπλώνονται στο παιχνίδι κάθε μέρα και περισσότερο. Μέσα από τις δοκιμασίες έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής πολλές πτυχές του χαρακτήρα κάθε διαγωνιζόμενου και όπως φαίνεται ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Το κυρίαρχο πρόσωπο πάντως που φιγουράρει στα social media λόγω του αιχμηρού της λόγου είναι η Ρασέλ.

Η διαγωνιζόμενη έχει τραβήξει, τόσο τα βλέμματα των κριτών, όσο και του κόσμου, μιας και έχει έναν δικό της τρόπο να σχολιάζει κάθε τι που συμβαίνει μέσα στο σπίτι του GNTM. Θα ξέρεις ήδη από πρώτο χέρι ότι πάντα βρίσκει κάτι να πει για κάθε παιδί που βρίσκεται στον διαγωνισμό, αυτό όμως που δε ξέρεις σίγουρα είναι το backround που φαίνεται να υπάρχει με το κορίτσι και... την παραγωγή.

Όπως φαίνεται, υπάρχει μια «σχέση» με το GNTM, πριν τις κάμερες και αναφερόμαστε στην παραγωγή, δε το λέμε εμείς άλλωστε, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου και εξηγούμαστε αμέσως!

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη που πρέπει να ακούσεις. Είτε αληθεύει, είτε όχι, η παρουσιάστρια ισχυρίστηκε ότι έμαθε για την Ρασέλ και τη σχέση της με το τηλεπαιχνίδι. Όπως είπε, πρόκειται για ένα άτομο από την παραγωγή, μιλημένο από πριν για να υπηρετήσει έναν συγκεκριμένο ρόλο.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Εγώ έχω μάθει ότι η Ρασέλ είναι ένα άτομο επιλεγμένο από την παραγωγή, μιλημένο από πριν για να υπηρετεί αυτόν το ρόλο. Είναι βαρύ αυτό που λέω αλλά έφτασε στα αυτιά μου. Είναι αυτή η άποψή μου. Δε δουλεύω ούτε στο Star ούτε στον Σκάι για να ξέρω, σας λέω μια φήμη.»