Ένα post ήταν αρκετό για να αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού της Nicki Minaj

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα post ήταν αρκετό για να αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού της Nicki Minaj

Γέννησε πριν από μερικές εβδομάδες

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Nicki Minaj, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό πως έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Kenneth Petty. To μόνο που δεν γνωρίζαμε μέχρι εχθές, είναι το φύλο του μωρού, και αυτό έγινε γνωστό μέσα από ένα ευχαριστήριο post της rapper, στις ευχές που της έχουν στείλει διάφοροι celebrities.

Την Πέμπτη η Nicki Minaj έκανε ένα post στο Instagram account της, στο οποίο εξέφραζε την ευγνωμοσύνη της, απέναντι στα σχόλια, τα likes και τις όμορφες ευχές των διάσημων φίλων της. Για την αποκάλυψη αυτή πρέπει να ευχαριστούμε τη Beyonce που κατά κάποιο τρόπο έδωσε το πάτημα στη rapper για να κάνει το ευχαριστήριο σχόλιο και να μάθουμε εάν τελικά απέκτησε γιο ή κόρη.

Ευχαριστώντας λοιπόν για τα likes των Beyonce, Kim Kardashian West και Kanye West, τον fashion designer Riccardo Tisci, τη Winnie Harlow και την τραγουδίστρια Karol G, η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια έγραψε:

«Ευχαριστώ πολύ την Queen B, την Kim και τον Kanye, τους Riccardo Tisci, Winnie και Karol και όλους όσους έστειλαν ευχές αυτό το διάστημα. Σημαίνει τα πάντα για εμένα. Είμαι τόσο ευγνώμων και ερωτευμένη με τον γιο μου. Το αγαπημένο μου αγόρι σε ολόκληρο τον κόσμο».

Το post συμπεριλάμβανε κάποιες φωτό και κάρτες. Η Beyoncé αναφέρθηκε στη ράπερ χρησιμοποιώντας το βαφτιστικό της όνομα, Onika, σε ένα χειρόγραφο σημείωμα, που έλεγε: «Onika, καλώς ήρθες στη μητρότητα. Ο θεός να έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου».