Γιάννα Τερτζή: Η αποκάλυψη για την φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πατούλια Κατερίνα
Γιάννα Τερτζή: Η αποκάλυψη για την φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι δύο πρώην συγκάτοικοι έχουν απομακρυνθεί

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για όλους και όλα.

Αναφερόμενη στα εννιά χρόνια που έμεινε στις ΗΠΑ, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και την Ατλάντα, η τραγουδίστρια εξήγησε:

«Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο».



Εκεί, ο παρουσιαστής ρώτησε την Γιάννα και για την σχέση που έχει με την πάλαι ποτέ συγκάτοικο και φίλη της Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέναμε μαζί, ήμασταν συγκάτοικοι. Είναι ένα λαμπερό αστέρι. Έψαχνα συγκάτοικο, η Ηλιάνα είχε έρθει μόλις στην Αμερική κι είχαμε κοινή παρέα κι έτσι συγκατοικήσαμε. Πολλή ευχάριστη συγκατοίκηση. Μαγειρεύαμε μαζί, εκείνη έκανε διατροφή μιας και ήταν μοντέλο, εγώ έτρωγα αλλιώς, μιας και δεν ήμουν μοντέλο. Τώρα έχουμε καιρό να βρεθούμε με την εκπομπή».

Να σου θυμίσουμε πως η Γιάννα, ήταν και η κουμπάρα στον γάμο της Ηλιάνας που είχε λάβει χώρα το 2015 στις ΗΠΑ με τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη. Την αποκάλυψη του γεγονότος είχε κάνει πέρσι η εκπομπή Happy Day.

Τερζή και Παπαγεωργίου, συνέχισαν μέχρι και πέρσι να κάνουν παρέα και πολλές εμφανίσεις κοινές, στο γήπεδο και όχι μόνο.