Οι νέες επίσημες φωτογραφίες του Harry και της Meghan διαφέρουν από το παρελθόν

Πατούλια Κατερίνα
Οι νέες επίσημες φωτογραφίες του Harry και της Meghan διαφέρουν από το παρελθόν

Ξέχνα τα στημένα βασιλικά πορτρέτα του παρελθόντος

Στις 20 Οκτώβρη, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα γίνουν οικοδεσπότες του TIME100 Talks, μιας σειράς διαδικτυακών συνομιλιών ανάμεσα σε ηγέτες του κόσμου που θα προσπαθούν να δίνουν λύσεις και μια διαφορετική προοπτική στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο 36χρονος πρίγκιπας και η 39χρονη αγαπημένη του μας χάρισαν νέες επίσημες φωτογραφίες και ποζάρουν ξανά μαζί, χωρίς να μιλάμε για παπαράτσι φωτογραφίες ή πόζες από τις zoom συνομιλίες τους στα social media.

Η επιλογή των φωτογραφιών έχει γίνει ξεκάθαρα από την Meghan Markle, η οποία απελευθερωμένη πια από το βασιλικό πρωτόκολλο, ποζάρει με τον αγαπημένο της, ακριβώς με τον τρόπο που προτιμά.

Τι εννοούμε; Η Meghan λατρεύει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες και είχε επιλέξει ασπρόμαυρες λήψεις από τον αρραβώνα και τον γάμο της μέχρι και την βάπτιση του Archie. Αυτή τη φορά, τόσο η κοινή πόζα με τον Harry όσο και τα προσωπικά τους πορτρέτα είναι ασπρόμαυρα και πιο χαλαρά από ποτέ.

Η Meghan αποφεύγει να κοιτάξει στον φακό, κάτι που κάνει ο Harry ενώ η αγαπημένη του έχει ακουμπήσει πάνω στο πόδι του. Και οι δύο φορούν κοστούμι, ενώ δείχνουν πιο χαλαροί και ερωτευμένοι από ποτέ.

Πηγή του Bazaar αποκάλυψε πως όλο το πρότζεκτ του Time Talks το ανέλαβε προσωπικά το royal ζευγάρι κι όχι μόνο θα το παρουσιάσουν αλλά έχουν επιλέξει τις θεματικές, τους καλεσμένους, τα ζητήματα που θα συζητηθούν σε κάθε επεισόδιο ενώ λογικά, το ζευγάρι θα ανοίγει και θα κλείνει όλα τα βιντεάκια, στην πρώτη του δουλειά μετά το Megxit κι ενώ έχει ήδη υπογράψει μια συμφωνία εκατομμυρίων με το Netflix.



Πάντως, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αφιχθεί ο Harry στο Λονδίνο μετά από απαίτηση της Ελισάβετ ενώ το σπίτι του στο Forgmore Cottage έχει ήδη ετοιμαστεί.

Δες τις πόζες παρακάτω