Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο αυτή τη στιγμή πήρε έναν ρόλο - φωτιά

Πατούλια Κατερίνα
Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο αυτή τη στιγμή πήρε έναν ρόλο - φωτιά

Ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του πρώην της φιλενάδας του

Tην τελευταία εβδομάδα το όνομα αυτού του ηθοποιού έχει γίνει αντικείμενο έντονου σχολιασμού.

Μιλάμε για τον Dominic West που το προηγούμενο weekend βρέθηκε στη Ρώμη κι ο φακός τον συνέλαβε να ανταλλάσσει τρυφερά φιλιά με την επίσης ηθοποιό, την 31χρονη Lily James.

Όλα θα ήταν όμορφα κι ωραία αν εκείνος δεν ήταν και δεν συνέχιζε να δηλώνει παντρεμένος και φουλ ερωτευμένος με την γυναίκα του.

Όσο για την Lily, αυτή έληξε πρόσφατα επίσης τον πενταετή δεσμό της με τον επίσης ηθοποιό Matt Smith.

Πώς μπλέκονται όμως τα πράγματα εκεί που δεν το περιμένεις. Ο πρώην της James ήταν για δύο σεζόν βασικός πρωταγωνιστής της σειράς Crown του Netflix, ενσαρκώνοντας τον πρίγκιπα Φίλιππο στα νεανικά του χρόνια.

Ο Dominic West λοιπόν θα μπει κι αυτός στο Crown και θα ενσαρκώσει τον γιο του Φίλιππου, τον πρίγκιπα Κάρολο σε μεγαλύτερη ηλικία, κοινώς το karma εκδικείται.

Ο 50χρονος West θα υποδυθεί τον Κάρολο την εποχή που ο πρίγκιπας απατούσε την Diana με την Camilla Parker Bowles, οπότε θα υποδυθεί τον άπιστο κι εδώ το κάρμα ξαναχτυπά!



Πάντως αυτή τη στιγμή η μόνη ζημιωμένη είναι η James η οποία ακυρώνει κάθε εμφάνισή της για την προώθηση της σειράς Emily In Paris ενώ ο West με την σύζυγό του Catherine Fitzgerald, 49 ετών παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί.