4 μήνες μετά τη γέννα και το σώμα της star είναι κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 μήνες μετά τη γέννα και το σώμα της star είναι κάπως έτσι

Δες τη μαζί με το μωράκι της

Ήταν 18 Ιουνίου όταν μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της. Το φύλο του μωρού καθώς και το όνομά του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ μέχρι χθες, δεν είχαμε δει και καμία φωτογραφία τους από εκείνη την ημέρα. Για την 40χρονη ηθοποιό αυτό είναι το δεύτερο παιδάκι της, αλλά πρώτο με τον σκηνοθέτη και σύντροφό της, Thomas Kail.

Ο λόγος για την Michelle Williams, η οποία έχει ακόμη μια κόρη 14 ετών, από τον πρώτο σύζυγό της, τον Heath Ledger, τη Matilda. Η 40χρονη ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά τον Ιούνιο εν μέσω πανδημίας, και από τότε δεν την είχαμε δει ούτε μία φορά. Βέβαια δεν έχουμε δει ούτε το μωράκι της, αλλά ούτε έχουμε μάθει αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.

Η Michelle έκανε την πρώτη εμφάνισή της τέσσερις μήνες μετά την γέννα παρέα με το μωράκι της, τον σύζυγό της Thomas και την 14χρονη Matilda στη Νέα Υόρκη. Φυσικά δεν είδαμε καθαρά ούτε το δικό της πρόσωπο μιας και φορούσε μάσκα ούτε όμως και του μωρού. Είδαμε όμως περίπου από τα τόσα ρούχα που φορούσε, πως είναι ακόμη κορμάρα.


https://www.instagram.com/p/CGjrO30pmCe

Ναι, ναι τέσσερις μήνες μετά τη γέννα και το σώμα της έδειχνε φανταστικό. Σίγουρα το ντύσιμό της, με τη φαρδιά παντελόνα δεν μας έδινε την πλήρη εικόνα, έδειχνε όμως πολύ εντυπωσιακή. Η 40χρονη ηθοποιός κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά της το μωράκι της και μας έδειξε πως εκτός από εκπληκτική ηθοποιός είναι και μία πολύ γλυκιά και τρυφερή μαμά. Ο σύζυγός της υποστηρικτικός όπως πάντα τη βοηθούσε με τα ψώνια, όσο εκείνη είχε το νου της στα παιδιά.

Όσο κουρασμένη και να είναι πάντως -έχοντας νεογέννητο- έδειχνε πολύ κομψή και όμορφη και το σώμα της πραγματικά φανταστικό.

Δες τη στις φωτό παραπάνω.