GNTM 3: Η αποψινή αποχώρηση σίγουρα ήταν αναμενόμενη

GNTM 3: Η αποψινή αποχώρηση σίγουρα ήταν αναμενόμενη

Στενεύει ο κλοιός για όλους.

Ένα ακόμη GNTM επεισόδιο έφτασε στο τέλος του με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα τόσο για τους τηλεθεατές, όσο και για τους παίκτες και την κριτική επιτροπή. Για ακόμη μια φορά συνέβη το αδιαχώρητο στο σετ με την ένταση να μεταφέρεται αργότερα στο σπίτι, ιδίως με τον Ανδρέα και τον Emmanuel. Φυσικά, όπως κάθε φορά, εκείνοι που τα πήγαν περίφημα στο σετ είχαν μια μέτρια φωτογραφία και το αντίστροφο. Ένα ακόμη GNTM επεισόδιο έφτασε στο τέλος του και δεν έχουμε ευχάριστα νέα.



Σήμερα το concept των παιδιών δεν ήταν τόσο εύκολο και... διασκεδαστικό όσο θα φανταζόταν κάποιος μιας και περισσότερη ζαλάδα έφερε παρά συγκέντρωση σε όλους.

Παρά τα δύσκολα εμπόδια που τελικά ξεπεράστηκαν, οι φωτογραφίες που έφτασαν στο πλατό στάθηκαν αντάξιες του κύρους του διαγωνισμού-τουλάχιστον για το έως τώρα επίπεδό του- και πρέπει να σου πούμε ότι την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Ηρακλής κάτι που φυσικά δε μας έκανε εντύπωση αφού η φωτογραφία του ήταν επική!



Δυστυχώς όπως λέει και η Βίκυ «τη μια μέρα είσαι πάνω και την άλλη κάτω». Κάπως έτσι έγινε και για την παίκτρια με τη χειρότερη φωτογραφία. Φυσικά το αναπόφευκτο «κακό» ήταν η αποχώρηση από το παιχνίδι. Σήμερα τα πράγματά της μαζεύει η Ειρήνη.