Απογοητευμένος ο Φίλιππος από τη Μeghan Markle: «Απέτυχες»!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απογοητευμένος ο Φίλιππος από τη Μeghan Markle: «Απέτυχες»!

Νέα προβλήματα για τη δούκισσα του Sussex;

Και εκεί που λες πως έχεις καιρό να ακούσεις για τη Meghan και τον Harry, να που ξαφνικά εμφανίζονται νέα δημοσιεύματα που την κατακεραυνώνουν. Και αυτή τη φορά τη σκυτάλη έχει πάρει ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος δηλώνει απογοητευμένος από τη Meghan Markle. Για την ακρίβεια σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Ingrid Seward, ο 99 ετών πρίγκιπας, είναι «πολύ απογοητευμένος» από την αποτυχία της Meghan Markle να «υποστηρίξει τη μοναρχία» και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έδωσε προτεραιότητα στο να έχει «τη φωνή της» από το να βοηθά τον Harry στα καθήκοντά του.

Ο δούκας του Εδιμβούργου, ο οποίος εγκατέλειψε τη ναυτική του καριέρα για να στηρίξει τη βασίλισσα όταν ανέβηκε στο θρόνο το 1952, «ενοχλήθηκε» όταν η δούκισσα του Sussex, απέτυχε να κάνει το ίδιο, σύμφωνα με την Ingrid Seward. Μιλώντας στο Sky News, η βασιλική βιογράφος είπε ότι ο ηλικιωμένος πρίγκιπας δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η πρώην ηθοποιός δεν ακολούθησε το παράδειγμά του όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry τον Μάιο του 2018.

«Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ απογοητευμένος επειδή θεωρώ ότι αισθάνεται πως εγκατέλειψε τη ναυτική του καριέρα για να σταθεί δίπλα στη βασίλισσα και να βοηθήσει τη μοναρχία», είπε. «Και γιατί η Meghan δεν μπορεί να σταματήσει την καριέρα της, να υποστηρίξει τον σύζυγό της και να στηρίξει τη μοναρχία; Όπως έλεγε στη Diana, δεν πρόκειται για διαγωνισμό δημοτικότητας, όλοι μας δουλεύουμε όλοι μαζί».

«Απλώς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν μπορούσε να στηρίξει τον Harry και να τον βοηθήσει παρά να θέλει να έχει τη “φωνή” της», ανέφερε η Steward και συνέχισε: «Ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν ήθελε να συμμετάσχει στις συνομιλίες για το μέλλον των Sussexes εκτός βασιλικής οικογένειας, που πραγματοποιήθηκαν στο Sandringham τον Ιανουάριο. Και αυτή τους η απόφαση ίσως να επηρέασε και άλλο την άποψη του για τη σύζυγο του εγγονού του».