Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της & έκανε την πρώτη της δήλωση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της & έκανε την πρώτη της δήλωση

Η δημόσια αποκάλυψη και όσα είπε για την εγκυμοσύνη της

Ήταν τέλη Σεπτεμβρίου όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως το διάσημο ζευγάρι δύο χρόνια μετά τον γάμο του περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Την αποκάλυψη είχε κάνει συμπρωταγωνιστής τους και διάσημος επίσης ηθοποιός ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram account του και λέγοντας πόσο χαρούμενος είναι που το ζευγάρι θα αποκτήσει παιδάκι.

Ο Peter Dinklage είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα αποκαλύπτοντας μας έτσι την εγκυμοσύνη της. Μέχρι πρότινος κανένας από το ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει την είδηση, όμως να που έφτασε και αυτή η στιγμή. Η Rose Leslie παραδέχτηκε δημόσια την εγκυμοσύνη της και έκανε και την πρώτη της δήλωση γι’ αυτή.

Η 33χρονη ηθοποιός μίλησε εν συντομία για την εγκυμοσύνη της σε μια νέα συνέντευξη με την New York Post όπου απλώς δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που περιμένω παιδάκι και ανυπομονώ όσο τίποτα να γνωρίσω το νέο μέλος της οικογένειάς μας!».

Στη συνέντευξη, η Rose μίλησε επίσης για το πώς εκείνη και ο σύζυγός της έπρεπε να κάνουν ένα μικρό ταξίδι μαζί μετά την άρση των περιορισμών για τον COVID-19. Το ταξίδι τους ήταν φυσικά στην Ελλάδα, με την ηθοποιό να δηλώνει: «η ελληνική ηλιοφάνεια ήταν υπέροχη. Αλλά είμαι πολύ, πολύ δίκαιη. Φοράω αντηλιακό, που μοιάζει με κιμωλία και ο άντρας μου μαυρίζει. Όταν λοιπόν πηγαίνουμε για διακοπές, είναι εκεί σαν σαύρα κάτω από τον ήλιο και εγώ είμαι κάτω από μια ομπρέλα πάντα».

Πόσο τέλειο που ο Jon Snow και η αγαπημένη του θα γίνουν γονείς.. ανυπομονούμε να μάθουμε το φύλο του μωρού τους.