Η Brooke Shields ποζάρει με μαγιό στα 55 της και μας βάζει τα γυαλιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Brooke Shields ποζάρει με μαγιό στα 55 της και μας βάζει τα γυαλιά

Ποιος να της πει τι;

Κάθε φορά που η Brooke Shields επιδεικνύει το κορμί της φορώντας ένα μπικίνι στο Instagram, οι θαυμαστές της τρελαίνονται. Και πώς να τους αδικήσεις όταν το αποτέλεσμα που βλέπεις είναι απλά εξαιρετικό; Η 55χρονη ηθοποιός και μοντέλο είναι πραγματικά κορμάρα και δεν μπορείς να πεις τίποτα γι’ αυτό. Το λέει πραγματικά η καρδιά της, και χωρίς να ντρέπεται και με την αυτοπεποίθηση της στα ύψη, μας δείχνει το σώμα της, ποζάροντας με μπικίνι στο Instagram.

Και τι να πεις για το αποτέλεσμα; Η Brooke Shields χρειάστηκε μερικές πόζες για να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, και να μας πείσει πως ακόμη και αν είσαι μια γυναίκα over 50 στην ηλικία, δεν έχεις τίποτα για να ντρέπεσαι. Αντιθέτως μπορείς να φορέσεις όποιο μαγιό θέλεις και να ποζάρεις, όπως σου αρέσει.



Το σώμα σου είναι δικό σου και δεν θα δώσεις σε κανέναν λογαριασμό γι’ αυτό. Η 55χρονη ηθοποιός έχει ανεβάσει παραπάνω από μία φωτογραφίες με μαγιό, και αλήθεια τι μπορείς να πεις για να περιγράψεις το σώμα της; Η Βrooke Shields κάνει αυτό που πολλές δεν έχουμε το θάρρος να κάνουμε, κι εδώ θυμόμαστε και την Ashley Graham που πριν μέρες ανέβασε μια φωτό παρόμοιας κατάστασης, ποζάροντας ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη της αγνοώντας τις κακές γλώσσες.

Και αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, αυτό είναι πως η Brooke Shields είναι απλά κορμάρα, και μακάρι στα 55 να έχουμε κι εμείς τις αναλογίες της.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.