Single ξανά η πασίγνωστη τραγουδίστρια. Η δήλωση που το αποκάλυψε

Single ξανά η πασίγνωστη τραγουδίστρια. Η δήλωση που το αποκάλυψε

Χώρισε ξανά και μάλλον είναι οριστικό

Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και φτιάχνει ξανά τη ζωή του με άλλους συντρόφους, δεν είναι πάντα βέβαιο πως και οι δύο θα έχουν μια ευτυχισμένη σχέση. Και αυτό ισχύει και για ένα από τα πιο αγαπημένα μας πρώην διάσημα ζευγάρια. Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και δυόμιση χρόνια, όμως το μέλλον δεν επεφύλασσε και στους δύο μια όμορφη σχέση με κάποιον άλλο. Εκείνη σχεδόν παντρεμένη ξανά και με ένα δεύτερο παιδάκι με τον νέο της σύντροφο, κι εκείνος σε on-off σχέση με τη διάσημη τραγουδίστρια.

Απ’ ότι φαίνεται ο χωρισμός ταιριάζει στον Channing Tatum, ο οποίος χώρισε ξανά με τη Jessie J και μάλλον οριστικά αυτή τη φορά. Μια δήλωσή της ήταν αρκετή για να το καταλάβουμε και να αναρωτηθούμε τι συνέβη ξανά. Το διάσημο ζευγάρι που ήταν σε σχέση, χώρισε και μέσα στο 2020 τα βρήκε ξανά, κάνοντας μάλιστα και κοινή εμφάνιση, φαίνεται πως χώρισε ξανά. Και αυτή τη φορά μάλλον δεν υπάρχει γυρισμός.

Η 32χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία, στο caption της οποίας έγραψε, βάζοντας μια μπάλα μέντιουμ σαν emoji: «Η single ζωή σε μια πανδημία είναι αβέβαιη», προκαλώντας εικασίες ότι αυτή και ο Channing αυτή τη φορά χώρισαν οριστικά. Οι fans της εννοείται σχολίασαν τη λεζάντα της αυτή, αναρωτώμενοι πότε χώρισαν οι δυο τους.

Μια πηγή πάντως ανέφερε στο E! News, πως ο Channing και η Jessie στην πραγματικότητα χώρισαν πολλούς μήνες πριν, χωρίς να αναφέρεται καμία άλλη λεπτομέρεια. Η πρώτη φορά που χώρισαν ήταν τον Δεκέμβρη του 19’ με την επανασύνδεσή τους να γίνεται στις αρχές του 20’.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως η επανασύνδεση αυτή δεν διήρκησε πολύ, αφού οι φήμες θέλουν τον δεύτερο χωρισμό να έχει επέλθει μέσα στον Απρίλιο του 2020. Άλλο ένα ζευγάρι θύμα της καραντίνας και του covid.

Η Jenna Dewan πάντως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τον σύζυγό της, την κόρη της Everly και τον 7 μηνων γιο της Calum.