Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει topless στο Instagram και η φωτό γίνεται viral

Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει topless στο Instagram και η φωτό γίνεται viral

Το σώμα της δεν υπάρχει

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις πιο όμορφες τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει και χρέη παρουσιάστριας. Φέτος τη βλέπουμε για δεύτερη σεζόν στο My Style Rocks στον ρόλο της παρουσιάστριας, και αλήθεια κάθε της εμφάνιση είναι μοναδική. Ο χρόνος της μπορεί να είναι περιορισμένος λόγω των γυρισμάτων της εκπομπής, ωστόσο πάντα θα ξεκλέψει λίγο λεπτά να κάνει κάτι για τον εαυτό της.

Η ίδια ανανεώνει πολύ συχνά το προφίλ της στο Instagram και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που πέφτουμε πάνω σε μια φωτογραφία της στο account της, πάντα εντυπωσιαζόμαστε. Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως εκτός από πολύ στυλάτη και είναι και μια πολύ sexy γυναίκα. Και αυτό ακριβώς μας απέδειξε ποζάροντας μια topless φωτογραφία της στο Instagram account της.

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα μία φωτογραφία της στο Instagram account της, στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο το εσώρουχο της και ούσα topless το κορμί της μας έκοψε την ανάσα. Σε εμάς και σε όλους όσους έκαναν τα 35 χιλιάδες likes στη φωτό της. Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και η φωτό αυτή είναι η απόδειξη.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.