Η Dakota Johnson είναι στην Ελλάδα και ιδού οι νέες φωτογραφίες της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Dakota Johnson είναι στην Ελλάδα και ιδού οι νέες φωτογραφίες της

Τι κάνει εδώ η ηθοποιός;

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό η Dakota Johnson θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα ταινία μαζί την «Queen Elizabeth», Olivia Colman. Η νέα ταινία λέγεται «The Lost Daughter» και τα γυρίσματα αυτής γίνονται στην Ελλάδα. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 31χρονη ηθοποιό ξανά στο σετ μαζί με την Olivia, και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε μέσα από το Fifty Shades of Grey, γιόρτασε τα γενέθλιά της μερικές εβδομάδες πριν και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου εθεάθη ξανά στα γυρίσματα της ταινίας, τα οποία το διάστημα αυτό γίνονται στις Σπέτσες. Στις φωτογραφίες η ηθοποιός κάνει βόλτα με ένα καρότσι και την Olivia δίπλα της.

Η 31χρονη είναι πραγματικά αγνώριστη, αλλά είναι πανέμορφη ακόμη και με τις σαγιονάρες όπως δηλαδή εμφανίστηκε στο σετ. Το Deadline αναφέρει ότι η ταινία «θα ακολουθήσει τη Leda (Colman), μια κομψή καθηγήτρια κολεγίου στις παραθαλάσσιες καλοκαιρινές διακοπές της, οι οποίες καταναλώνονται από τη Nina (Dakota Johnson) και τη νεαρή κόρη της, καθώς τις παρακολουθεί στην παραλία. Βλέποντας τις κατακλύζεται από τις δικές της αναμνήσεις για τον τρόμο, τη σύγχυση και την ένταση της πρώιμης μητρότητας. Αναγκάζεται να εξετάσει τις μη συμβατικές επιλογές που έκανε ως νεαρή μητέρα και τις συνέπειες που είχαν για την οικογένειά της. Χαμένη με τρόπους που δεν μπορεί να εξηγήσει, βρίσκει τον εαυτό της παγιδευμένο στον παράξενο και δυσοίωνο κόσμο του μυαλού της».


https://www.instagram.com/p/CGqaY4nDv0I

Η ταινία αυτή είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Maggie Gyllenhaal, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί ακόμη ο σύζυγός της Peter Sarsgaard και οι Jessie Buckley, Paul Mescal, και Oliver Jackson-Cohen.

Στις φωτό η Dakota Hohnson έχει πολύ μακριά μαύρα μαλλιά, ενώ απαθανατίζεται να φορά σορτς, σαγιονάρες και μια μακρυμάνικη ζακέτα.