Ξέρεις ποιοι είναι οι διάσημοι γείτονες του Harry και της Meghan;

Πατούλια Κατερίνα
Ξέρεις ποιοι είναι οι διάσημοι γείτονες του Harry και της Meghan;

Μια γειτονιά διάσημων ζευγαριών

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζονται να επισκεφτούν το Λονδίνο μετά από απουσία μηνών και μετά από πολλές συνεντεύξεις στις οποίες προκάλεσαν την αντίδραση του Παλατιού, ειδικά με την εμπλοκή τους στις αμερικάνικες εκλογές.

Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι πάντως, πως ο Harry με τη Meghan έχουν βολευτεί στο νέο τους σπίτι στη Santa Barbara και έχουν και διάσημους γείτονες.

Το royal ζευγάρι αγόρασε το σπίτι του στη Santa Barbara τον περασμένο Ιούλιο έναντι 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων και σύντομα θα έχουν ακόμα ένα διάσημο ζευγάρι στη γειτονιά. Μιλάμε για τον Orlando Bloom και την Katy Perrry, που έκαναν κι αυτοί μια αγορά στην ίδια περιοχή αγοράζοντας κατοικία έναντι 14,2 εκατομμυρίων όπως αναφέρει το Variety.

H κατοικία του ζευγαριού που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδί μαζί, έχει θέα στον Ωκεανό, το κεντρικό κτίριο είναι βίλα με μεσογειακή εμφάνιση, όπως ακριβώς και των Sussexes που θυμίζει κατοικία στην Ιταλία. Το νέο σπίτι της Perry με τον Bloom έχει και πισίνα και πολλά σιντριβάνια και ξενώνα και γκαράζ για τέσσερα αυτοκίνητα και ήταν πραγματική ευκαιρία μιας και η αρχική του τιμή ήταν στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Άλλοι celebrities στο Montecito αλλά μακριά από τα δύο ζευγάρια είναι η Oprah Winfrey, η Ellen DeGeneres, η Gwyneth Paltrow και η Natalie Portman. Απορία όλων είναι πάντως αν ο Archie Harrison θα κάνει παρέα με τη Daisy Dove Bloom στο εγγύς μέλλον.

Να σου θυμίσουμε πάντως, πως στον βασιλικό γάμο του 2018, η Katy Perry ήταν μία από τις διάσημες που είχαν ψιλοκράξει το νυφικό της Markle, τονίζοντας πως της έλειπε μια πρόβα ακόμα! Και τώρα γειτόνισσες! Karma is a bitch!