Κι όμως η Lily James μπήκε ανάμεσα σε ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι

Πατούλια Κατερίνα
Κι όμως η Lily James μπήκε ανάμεσα σε ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι

Η Lily μπήκε ανάμεσα σε ένα ακόμα παντρεμένο ζευγάρι

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα κατορθώματα της Lilly James στη Ρώμη με τον παντρεμένο 50χρονο ηθοποιό Dominic West κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Τα παθιασμένα φιλιά των δύο ηθοποιών στη Ρώμη και το σκάνδαλο πως εκείνος είναι παντρεμένος ανάγκασαν τη James να ακυρώσει κάθε προγραμματισμένη τηλεοπτική εμφάνιση για την προώθηση της σειράς Emily in Paris.

Οι δύο ηθοποιοί, που μαγνητοσκοπούσαν την επερχόμενη ταινία «The Pursuit of Love» (στην οποία υποδύονται έναν πατέρα και μία κόρη), φάνηκαν να ανταλλάζουν κάποια τρυφερά φιλιά ενώ πήγαιναν για μια βόλτα με σκούτερ στη Ρώμη.

Επιστρέφοντας από το ρομαντικό ταξιδάκι, εκείνος γύρισε στη γυναίκα του και δήλωσε πως ο γάμος του είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Κι ενώ στο Netflix βγαίνει ακόμα μία ταινία της James, το θρίλερ Rebecca, γίνεται γνωστό από την Daily Mail και την Page Six της Post ένα ακόμα σκάνδαλο, με πρωταγωνίστρια και πάλι τη Lilly σε ρόλο πέτρας σκανδάλου σε έναν ακόμα γάμο.

Όπως φαίνεται, ο συμπρωταγωνιστής της ηθοποιού στην εν λόγω ταινία, ο Armie Hammer, δεν έληξε τυχαία τον δεκαετή του γάμου και δεκαπενταετή σχέση με την σύζυγό του μέσα στον Ιούλιο.



H Daily Mail αναφέρει πως η Elizabeth Chambers, η σύζυγος του 34χρονου Hammer, αποφάσισε να τον χωρίσει μετά από γραπτά μηνύματα που βρήκε στο κινητό του αγαπημένου της από μυστηριώδη γυναίκα μέσα στον Απρίλιο και έπεσε από τα σύννεφα.

Αργότερα η απατημένη έψαξε και έμαθε πως στα γυρίσματα της ταινίας η James φλέρταρε απροκάλυπτα με τον άντρα της, δεν σταματούσε να τον αγγίζει παρότι ήξερε πως είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Το ζευγάρι αποφασίζει να πάει σε σύμβουλο γάμου, να δώσει δεύτερη ευκαίρια στον πολυετή δεσμό του και να κάνει πάρτι για ανανέωση όρκων μέσα στο καλοκαίρι. Έλα όμως που εκείνος στέλνει σεξομήνυμα που προοριζόταν για άλλη (πιθανότατα τη Lilly) στη γυναίκα του κι εκείνη τον χωρίζει τελικά σε ένα βράδυ. Ο χωρισμός ανακοινώνεται στο Instagram του Hammer στις 10 Ιούλη!