George & Amal Clooney: Η ξεκαρδιστική τους ατάκα στο γάμο των Harry-Meghan

George & Amal Clooney: Η ξεκαρδιστική τους ατάκα στο γάμο των Harry-Meghan

Βραβείο ειλικρίνειας στο διάσημο ζεύγος!

Ήταν ένας γάμος που τα είχε όλα και είναι απολύτως αναμενόμενο μιας και μιλάμε για έναν Royal γάμο και πιο συγκεκριμένα εκείνον του Harry και της Meghan Markle τον Μάιο του 2018. Όπως φυσικά θυμάσαι, και αν δε θυμάσαι είμαι εδώ για να σου φρεσκάρω τη μνήμη, εμείς στο Queen.gr είχαμε καλύψει λεπτομερώς το σπουδαίο αυτό γεγονός, ενώ είχαμε αναφερθεί και στους λαμπερούς καλεσμένους οι οποίοι συνολικά ήταν γύρω στους 600.

Ανάμεσα λοιπόν σε Πρίγκιπες, Δούκες και πολιτικούς, βρέθηκαν και stars του Hollywood, όπως το ζεύγος George και Amal Clooney!!!

Η Amal ήταν όπως πάντα υπέρκομψη, ενώ ο χολιγουντιανός star και η διακεκριμένη δικηγόρος πρόσθεσαν το… extra διεθνές glamour, σε ένα γάμο που φυσικά έγινε θέμα συζήτησης για πολλές μέρες.

Και σήμερα, μία αρκετά αστεία ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας, η οποία έλαβε χώρα την ίδια μέρα με το λαμπερό γεγονός. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Carolyn Bartholomew, η πρώην συγκάτοικος της Diana και νονά του Harry, κατά τη διάρκεια του γάμου γύρισε προς τους Clooney που κάθονταν δίπλα της και τους ρώτησε από πού γνωρίζουν το ζευγάρι. Τότε, το διάσημο ζεύγος απάντησε ταυτόχρονα: «Δεν τους γνωρίζουμε» για να αφήσει την Carolyn και το σύζυγό της με το στόμα ανοιχτό.

Όχι ότι δεν το πιστεύουμε, διότι και με τους Beckhams υποτίθεται υπάρχει στενή σχέση αλλά δεν τους έχουμε δει… να ανεβάζουν και stories μαζί, αλλά μάλλον οι διάσημοι και πλούσιοι, έχουν διαφορετική αντίληψη για τη φιλία.

Δες την παρακάτω gallery: