Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Emily Ratajkowski ποζάρει γυμνή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Emily Ratajkowski ποζάρει γυμνή

Δείχνοντας μας την κοιλίτσα της στις πιο ωραίες φωτογραφίες

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε εχθές η ανακοίνωση της Emily Ratajkowski πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου με τον Sebastian Bear McClard είναι έτοιμοι να υποδεχτούν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Το sexy κορίτσι της βιομηχανίας της μόδας, που ουκ ολίγες φορές μας τρέλανε με τις πόζες της στο Instagram, θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και η είδηση αυτή συγκαταλέγεται στις χαρούμενες στιγμές του 2020.

Η Emily προστέθηκε στη λίστα με τα άλλα διάσημα κορίτσια του Hollywood και της μόδας που μέσα στο 2020 ανακοίνωσαν πως είναι έγκυος, και το έκανε με μια φωτογράφιση στη Vogue. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή της, η Emily ανέβασε στο Instagram account της τις πιο sexy naked φωτογραφίες της, δείχνοντάς μας παράλληλα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο και ο σύζυγός της θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, και ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε την είδηση αυτή. Στο Instagram account της είδαμε τις πιο όμορφες φωτογραφίες της με την κοιλίτσα της, και για ακόμη μια φορά μας έκανε να τρελαθούμε. Η Emily έχει ποζάρει ουκ ολίγες φορές γυμνή, όμως αυτές οι φωτογραφίες της πραγματικά μας ενθουσίασαν.

Αυτού του είδους οι φωτογραφίες της πάντα προκαλούσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον ανδρικό πληθυσμό, όμως αυτές που μας δείχνει την κοιλίτσα της δεν έχουν τίποτα πρόστυχο ή προκλητικό, αντιθέτως είναι τόσο όμορφες και τρυφερές.

Δες τις φωτογραφίες της Emily στη gallery που ακολουθεί.