Η πρώην του Σταύρου Νιάρχου αρραβωνιάστηκε κρυφά στη διάρκεια του baby shower της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώην του Σταύρου Νιάρχου αρραβωνιάστηκε κρυφά στη διάρκεια του baby shower της

Και ιδού και η φωτογραφία που ανέβασε

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν η διάσημη καλλονή και πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Αυτό φυσικά ήταν μια πολύ όμορφη είδηση για τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε, και έγινε ακόμη πιο όμορφη μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο που εκείνη αρραβωνιάστηκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six, το supermodel αρραβωνιάστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του baby shower που πραγματοποίησε. Ο λόγος για τη Jessica Hart, η οποία πλέον είναι αρραβωνιασμένη με τον οδηγό αγώνων NASCAR, James Kirkham. Η σχέση τους έγινε γνωστή του Αγίου Βαλεντίνου του 2019, ενώ λίγο καιρό μετά έκαναν μαζί και το πρώτο τους κοινό post.

Πλέον, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να τους συμβεί. Για το supermodel βέβαια το πιο όμορφο ακόμη, συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν κατά τη διάρκεια του baby shower στο Malibu, ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου.

Πηγές ανέφεραν ότι ο σύντροφος της Jessica Hart, James Kirkham, έκανε την ερώτηση στο Malibu, στην Καλιφόρνια, στο baby shower, λίγο αφού η αδερφή του μοντέλου Ashley Hart, «έδινε ευλογία για το μωρό στην παραλία». «Η Jessica και οι υπόλοιποι καλεσμένοι έκαναν έναν κύκλο και όλοι έκλεισαν τα μάτια τους. Όταν η Jess άνοιξε τα μάτια της, ο James είχε γονατίσει και κρατούσε ένα vintage δαχτυλίδι», πρόσθεσε η πηγή.

Άλλη μια όμορφη είδηση σήμερα έφτιαξε τη μουντή και κάπως στενάχωρη μέρα μας. Δες τις φωτό στη gallery που ακολουθεί.