Το ταξίδι του Βασάλου στο Παρίσι πρόδωσε τη νέα σχέση του: Ποια είναι η Μαρία Παπαγεωργίου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το ταξίδι του Βασάλου στο Παρίσι πρόδωσε τη νέα σχέση του: Ποια είναι η Μαρία Παπαγεωργίου

Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαρία Παπαγεωργίου βρίσκονται στο Παρίσι και δεν σταματούν να δημοσιεύουν εντυπωσιακές εικόνες στα social media. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους και η φημολογούμενη σχέση.

Μια νέα ολιγοήμερη απόδραση πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο Παρίσι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν είναι μόνος στη Γαλλική πρωτεύουσα καθώς μαζί του βρίσκεται η influencer, Μαρία Παπαγεωργίου, με την οποία κάνει στενή παρέα το τελευταίο διάστημα, πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράστηκε την τύχη της για το 2024 με τον Κώνσταντίνο Βασάλο

To ταξίδι Βασάλου-Παπαγεωργίου στο Παρίσι

Πριν λίγες ώρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος επισκέφθηκε τους κήπους του Λουξεμβούργου και πόζαρε καθιστός σε μια καρέκλα γράφοντας με χιούμορ: «Ηλικιωμένος κύριος με καρέκλα στο πάρκο σε φωτοσύνθεση».

Μέσα από τα Instagram-stories του ο Βασάλος μας έδειξε όλα τα αξιοθέατα και τα hot spots που επισκέφθηκε στην «Πόλη του Φωτός», με highlight τον επιβλητικό Πύργο του Άιφελ.

Από πλευράς της η Μαρία Παπαγεωργίου μοιράστηκε aesthetic φωτογραφίες από τους δρόμους του Παρισιού, δίνοντάς μας έμπνευση. Οι κοινές λήψεις που δημοσίευσε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, «πρόδωσαν» το ταξίδι τους στη Γαλλία και φούντωσε τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί, προσπαθώντας να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα media.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα από το ταξίδι Βασάλου-Παπαγεωργίου στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Κωνσταντίνος Βασάλος & Fipster αποχαιρετούν το 2023 με ένα ταξίδι και το ωραιότερο photo άλμπουμ

https://www.instagram.com/reel/C6MMVkRNSpq/

«Πρώτη φορά στο Παρίσι για το international event του γαλλικού brand περιποίησης μαλλιών Phyto Paris. Η νέα αυτή γνωριμία έγινε η αφορμή να φροντίζω περισσότερο τα μαλλιά μου!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη λεζάντα της ανάρτησής του, εξηγώντας πως βρέθηκε στη Γαλλική πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους.

Tα χιουμοριστικά σχόλια Fipster- Χατζηγεωργίου

Ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) και η Βάλια Χατζηγεωργίου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν το post του Βασάλου με τον πρώτο να σημειώνει: «Α και Παρίσι βλέπω χωρίς εμένα. Οκ».

Screenshot-2024-04-26-092249.png

«Συμφωνώ», έγραψε η Βάλια Χατζηγεωργίου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να απαντήσει γράφοντας: «Σας περιμένω και τους δυο ελάτε, γιατί φεύγω για Άμστερνταμ».

Το «σαν ψέμα» της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε μετά την Πρωταπριλιά και ο Βασάλος ρώτησε κάτι εύστοχο

Η φημολογούμενη σχέση με την Μαρία Παπαγεωργίου-Ποια είναι η influencer

Το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Παπαγεωργίου.

Μπορεί οι δυο τους να κρατούν «σιγή ιχθύος» και να δηλώνουν μόνο φίλοι όμως οι κοινές τους εμφανίσεις και το ταξίδι στο Παρίσι αποτελούν σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι παραπάνω υπάρχει ανάμεσά τους. Πριν λίγο καιρό Βασάλος-Παπαγεωργίου βρέθηκαν μαζί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό και τα τελευταία 24ωρα απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην «Πόλη του Φωτός».

Βασάλος & Fipster ταξίδεψαν στο Βερολίνο όμως η Βαλαβάνη γιορτάζει ένα χρόνο με τον Γρηγόρη της

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων.

https://www.instagram.com/p/C271qyrsh7H/

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι 28 ετών και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως influencer και content creator αρκετών μεγάλων εταιριών. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ και η μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα, η ομορφιά και τα ταξίδια.

https://www.instagram.com/p/CufIiwPMrkM/

Μέχρι πριν από λίγους μήνες η νεαρή κοπέλα βρισκόταν σε σχέση και είχε μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της στα social media. Αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα καθώς πλέον κυκλοφορεί solo ενώ παράλληλα φέρεται να ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

O χωρισμός Βασάλου-Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στον πρώτο κύκλο του Survivor που έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας το 2017.

Ο γνωστός γυμναστής και η αθλητικογράφος έζησαν ένα πολύ δυνατό love story για 5,5 ολόκληρα χρόνια και παρέμειναν μαζί έως το καλοκαίρι του 2023 όπου ανακοίνωσαν επίσημα το χωρισμό τους. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον στις τηλεοπτικές κάμερες.

https://www.instagram.com/p/B5JFhWEJqzN/

Μετά το χωρισμό από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε έμφαση στην επαγγελματική του ζωή και φρόντισε να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με αγαπημένα του πρόσωπα, κάνοντας πολλά ταξίδια σε δημοφιλείς και ενδιαφέροντες προορισμούς.

https://www.instagram.com/p/CvxeTiENwUy/

Πηγή κεντρικής: costavasaloshd