Αυτό είναι το post που κάνει σχεδόν κάθε χρόνο η Αθηνά Οικονομάκου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το post που κάνει σχεδόν κάθε χρόνο η Αθηνά Οικονομάκου

Και δεν το έχεις παρατηρήσει

Η σημερινή μέρα είναι η πιο σημαντική για την Ελλάδα. Ή μάλλον μία από τις πιο σημαντικές μέρες, μετά την 25η Μαρτίου. Μια ακόμη εθνική γιορτή σήμερα, την οποία όλοι γιορτάσαμε με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που φανταζόμασταν, όπως ακριβώς και πριν από 8 μήνες. Το 2020 και ο κορονοϊός είχε άλλα σχέδια για την Ελλάδα, αλλά και όλο τον πλανήτη φέτος, και αυτό είναι κάτι που όλοι καταλάβαμε πολύ καλά.

Μπορεί ο καιρός και οι γενικότερες συνθήκες να μην επέτρεψαν τις μαθητικές παρελάσεις και τις εκδρομές σε κοντινές περιοχές, όλοι όμως στα σπίτια μας ή στα σπίτια φίλων περάσαμε μια όμορφη ημέρα. Αρκετοί από τους αγαπημένους μας celebrities ανέβασαν στα accounts τους κάποια φωτογραφία για να τιμήσουν τη σημερινή μέρα, και μέσα σε αυτούς ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου.

Κι εδώ κάπου θέλουμε να σε ρωτήσουμε εσύ έχεις παρατηρήσει ποιο είναι το post που ανεβάζει σχεδόν κάθε χρόνο η όμορφη ηθοποιός; Σχετίζεται με τη σημερινή μέρα, και αν είσαι fan της όπως δηλώνεις, τότε σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει. Η ηθοποιός στα 15 της, όταν πήγαινε Τρίτη Γυμνασίου, ήταν σημαιοφόρος.

Σε κάθε εθνική γιορτή λοιπόν η Αθηνά μας θυμίζει αυτή την όμορφη στιγμή στη μαθητική ζωή της, με ένα βίντεο που ανεβάζει από την παρέλαση στα social media της. Φέτος το βλέπουμε δεύτερη φορά σήμερα, αφού το είχε ανεβάσει σε μορφή story και την 25η Μαρτίου. Σε μορφή story το είχαμε δει στο account της και τον Μάρτιο του 2019.

Δες το βίντεο ξανά παρακάτω.