Με ένα post η Δανάη Μπάρκα διέλυσε τις φήμες περί δεσμού με τον Απόστολο Ρουβά

Πατούλια Κατερίνα
Με ένα post η Δανάη Μπάρκα διέλυσε τις φήμες περί δεσμού με τον Απόστολο Ρουβά

Δανάη Μπάρκα: Τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωής

Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία με τον Απόστολο Ρουβά, τον μικρότερο κατά τρία χρόνια αδερφό του Σάκη Ρουβά και τη Δανάη Μπάρκα. Βλέπεις, η παρουσιάστρια στο πρωινό του Mega και ο μάγειρας στην εκπομπή της έκαναν πρόσφατα ένα ταξίδι στην Κέρκυρα για τις ανάγκες της εκπομπής, έχουν πολλές κοινές φωτογραφίες στα social media της εκπομπής και η πλάκα που κάνουν μεταξύ τους και στον αέρα του «Πάμε Δανάη» έχει δημιουργήσει φήμες για κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία δύο συνεργατών.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά, η Δανάη ναι μεν απάντησε στην φημολογία αλλά όχι με κατηγορηματικό τρόπο τονίζοντας:

«Πήγαμε με τον Απόστολο Ρουβά στην Κέρκυρα για την εκπομπή. Περάσαμε ωραία, περάσαμε τέλεια», ενώ η παρουσιάστρια αρνήθηκε ότι έχει κάτι παραπάνω από συνεργασία με τον αδερφό του Σάκη Ρουβά.

Κι ήρθε η στιγμή που η παρουσιάστρια αποφάσισε να τα ξεκαθαρίσει όλα με ένα post αγάπης με τον Πάνο, τον αγαπημένο της τα τελευταία χρόνια.

Ο Πάνος είναι ο σύντροφος της Δανάης τα τελευταία χρόνια. Είναι προπονητής και πέρσι το ζευγάρι είχε χωρίσει για σύντομο χρονικό διάστημα. Λίγο μετά την άρση της καραντίνας, Πάνος και Δανάη ή PanDa όπως συνηθίζει η Δανάη να αναφέρεται στους δυο τους, ήταν και πάλι μαζί. Στην ασπρόμαυρη πόζα η Δανάη κοιτάζει τον Πάνο και γράφει:



«PanDa
εύκολα, δύσκολα, λάθη, τρέλα, ζόρια,
αλλαγές, εντάσεις, χαρές, ανηφόρες,
κατηφόρες όλα είναι ωραιότερα με ένα τέτοιο βλέμμα.
Η ιστορία πίσω από αυτή την φωτό είναι μεγάλη και πολύ ιδιαίτερη, και σήμερα ψάχνοντας κάτι άλλο έπεσα πάνω της.
Την χάζεψα λίγο και σκέφτηκα ποσό τυχερή είμαι. (Ε για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα ποσό τυχερός είναι κι ο Πάνος??)

@adamosnow @adamopoulos_panos
#allIEverWanted #PanDa»

Δες την φωτογραφία παρακάτω.