Η έγκυος Emily Ratajkowski ποζάρει με μαγιό & μας δείχνει την κοιλίτσα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η έγκυος Emily Ratajkowski ποζάρει με μαγιό & μας δείχνει την κοιλίτσα της

Μας χαρίζει φανταστικές φωτογραφίες

Τώρα που το μυστικό της Emily Ratajkowski για την εγκυμοσύνη της αποκαλύφθηκε, σταμάτησε πια να κρύβει την κοιλίτσα της. Δύο μόλις ημέρες πριν η 29χρονη καλλονή ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες της από τη συνέντευξη που έδωσε στη Vogue. Εκεί είδαμε και για πρώτη φορά την κοιλίτσα της. Η Emily και ο Sebastian μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το πρώτο εικοσιτετράωρο της ανακοίνωσή της η Emily ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει εντελώς γυμνή με ένα λουλούδι στο χέρι και δείχνοντάς μας την κοιλίτσα της. Ήταν σίγουρα οι πιο όμορφες φωτογραφίες της μέχρι σήμερα, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν έβγαλαν κάτι πρόστυχο λόγω του γυμνού.

Και αν νόμιζες πως η 29χρονη Emily θα σταματούσε μόνο σε αυτές έκανες λάθος. Πριν από μερικές ώρες το νεαρό μοντέλο ανέβασε ακόμη μερικές φωτογραφίες, στις οποίες αυτή τη φορά ποζάρει φορώντας ένα πορτοκαλί μπικίνι. Φυσικά και δεν είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε το πόσο υπέροχο σώμα έχει, το γνωρίζουμε ήδη, αλλά για να πούμε το πόσο φανταστική είναι με την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Έτσι όπως τη βλέπουμε πάντως δεν πρέπει να έχει πάρει πολλά κιλά, μιας και παραμένει κορμάρα, αλλά και να είχε πάρει, υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από την εγκυμοσύνη στη ζωή μιας γυναίκας;

Κάτι μας λέει πάντως πως έχουμε ακόμη πολύ υλικό να δούμε από εκείνη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.