Είναι η Meghan Markle έγκυος για δεύτερη φορά; Η κίνησή της έπεισε τον κόσμο

Πατούλια Κατερίνα
Είναι η Meghan Markle έγκυος για δεύτερη φορά; Η κίνησή της έπεισε τον κόσμο

Γνωρίζουμε ήδη πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιθυμούν να αποκτήσουν μέχρι δύο παιδιά. Ξέρουμε πως η δούκισσα είναι ήδη 39 ετών και οι εμφανίσεις της έχουν αραιώσει πια ακόμα και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ξέρουμε επίσης, πως η Meghan σε μια απρόσμενη κίνηση, ζήτησε και πήρε τελικά αναβολή για την δίκη με την Mail της Κυριακής μέχρι το φθινόπωρο του 2021, αναβολή εννιά ολόκληρων μηνών.

Αυτό το εννιά φαίνεται να είναι και σημαδιακό, μιας μεγάλα μέσα όπως το Harper’s Bazaar Και η Express θεωρούν πως η αναβολή αυτή ήρθε μιας και η Markle είναι έγκυος και δεν θα μπορεί ως τότε και εν μέσω πανδημίας να ρισκάρει να πετάξει στο Λονδίνο.

Οι φήμες θέλουν άλλωστε τον Harry να ταξιδεύει άμεσα στο Λονδίνο ενώ το Frogmore Cottage έχει ήδη καθαριστεί για την άφιξή του.

Μόλις χθες ο πατέρας της Markle είχε ζητήσει να μην ισχύσει η αναβολή της δίκης που θα λάμβανε χώρα τον Ιανουάριο του 2021μιας και ο ίδιος, θέλει να καταθέσει, εναντίον της κόρη; του όπως θυμάσαι.

Πάντως η φήμη περί εγκυμοσύνης ενισχύεται από ένα κρίσιμο στοιχείο: Η νομική ομάδα της Markle ζήτησε την αναβολή για έναν εμπιστευτικό λόγο και από εκείνη την στιγμή που έγινε γνωστή η αναβολή της δίκης το hastag #meghanmarklepregnant έχει αρχίσει να θεριεύει στο Twitter.