Τεστ COVID για τη Μαρία Σολωμού: Αυτό είναι το αποτέλεσμα

Τεστ COVID για τη Μαρία Σολωμού: Αυτό είναι το αποτέλεσμα

Άλλη μία celebrity κλήθηκε να εξεταστεί.

Με τον COVID-19 να έχει δημιουργήσει την πανδημία που όλοι γνωρίζουμε, κάθε τομέας της ανθρώπινης ζωής έχει δεχτεί αλλαγές. Αναμενόμενα, φυσικά, για να κρατηθεί υπό έλεγχο η περαιτέρω εξάπλωσή του, απαιτούνται μέτρα σχετικά με την καθαριότητα, τις μάσκες και τις κοινωνικές αποστάσεις. Οπότε, σε γεγονότα που συγκεντρώνουν μεγάλο πλήθος ανθρώπων, οι ιθύνοντες καλούνται να πάρουν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα ώστε να μη σταματήσουν τελείως.

Πριν λίγες μέρες, το Just the 2 of Us βρήκε ένα μέλος της ομάδας θετικό στον COVID, κάτι που έστειλε όλους τους υπόλοιπους σε κατ’ οίκον καραντίνα μετά τα πρώτα τεστ μέχρι να γίνει και ο επαναληπτικός έλεγχος. Η παραγωγή διεξήγαγε προληπτικό έλεγχο δύο φορές την εβδομάδα στα πλαίσια των μέτρων που είχε πάρει και μέσα σε έναν από αυτούς είναι που εμφανίστηκε και το κρούσμα.

Ένα-ένα, λοιπόν, τα μέλη κλήθηκαν να κάνουν το τεστ για COVID και τα αποτελέσματά τους έρχονται στην επιφάνεια. Μετά τα αποτελέσματα της Δέσποινας Βανδή και άλλων celebrities που βρέθηκαν θετικοί, η Μαρία Σολωμού έλαβε χτες τα δικά της. Μπορεί η ίδια να μην έχει άμεση σχέση με το Just the 2 of Us, ωστόσο με την Κατερίνα Ζαρίφη -που βρέθηκε θετική στον ιό- συμπαρουσιάζουν την εκπομπή Roomies στο Mega.

Η ηθοποιός, λοιπόν, πήρε τα δικά της αποτελέσματα και τα μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram.

Δες τα στο βίντεο και στην gallery που βρίσκονται στη συνέχεια.