GNTM Spoiler alert: Την αυριανή αποχώρηση ούτε που τη φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM Spoiler alert: Την αυριανή αποχώρηση ούτε που τη φαντάζεσαι

Βέβαια ούτε εμείς την περιμέναμε

Την προηγούμενη εβδομάδα το Greece’s Next Top Model μας ξάφνιασε και μας αιφνιδίασε με τις δύο αποχωρήσεις της εβδομάδας. Είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε να φύγει ούτε το golden pass Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, ούτε όμως και η τσιγγάνα της καρδιάς μας, η Παρασκευή Κερασιώτη. Και τις δύο φορές η Ρασέλ έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρηση και δευτερόλεπτα προτού χαρούμε, εκείνη παρέμεινε τελικά στο σπίτι.

Κι ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει spoiler που θέλει εκτός σπιτιού τη Μαρινέλα Ζύλα, εμείς είμαστε εδώ για να σου μιλήσουμε για την αποχώρηση της Δευτέρας. Επίσημο spoiler δεν έχει κυκλοφορήσει, όμως τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής θέλουν να αποχωρεί το φαβορί του παιχνιδιού. Και όπως καταλαβαίνεις αυτό κάπως μας έχει σοκάρει.

Αύριο, όπως ήδη θα είδες στο τρέιλερ τα παιδιά θα μάθουν να κάνουν πασαρέλα υπό τις οδηγίες της υπέρτατης φυσικά Βίκυς Καγιά, και στη συνέχεια το concept της αποχώρησης, θα είναι είναι βασισμένο επάνω στο μάθημα που έκαναν. Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη εισβάλλουν στο σπίτι του GNTM και προετοιμάζουν τους παίκτες για την πιο όμορφη πασαρέλα της ζωής τους.

Κάποιοι όμως δεν τα καταφέρνουν πολύ καλά, με αποτέλεσμα να καταλήγουν στο bottom two της αποχώρησης. Ένας από αυτούς είναι και το φαβορί του παιχνιδιού ο Ηρακλής Τσουζίνοβ. Όρκο δεν παίρνουμε, αλλά από το trailer και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση στο Instagram αυτό καταλαβαίνουμε.

Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε τον Δημήτρη Σκουλό να λέει στον Ηρακλή πως η πασαρέλα του δεν τον εντυπωσίασε καθόλου. Βέβαια θα μας πεις το τρέιλερ είναι έτσι φτιαγμένο για να μας μπερδεύει, και δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου, έχουμε όμως να σου κάνουμε μια ερώτηση. Γιατί στο ίδιο τρέιλερ βλέπουμε τον Αιμιλιάνο να κλαίει, αν όχι για τον Ηρακλή που είναι μαζί στο campaign room;

Υπομονή λοιπόν και σε ένα 24ωρο θα μάθουμε ποιος είναι αυτό που φεύγει.