Η πρώτη φωτό της Gigi Hadid με την κόρη της στο Instagram μας ξετρέλανε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη φωτό της Gigi Hadid με την κόρη της στο Instagram μας ξετρέλανε

Εν τω μεταξύ πάθαμε πλάκα με το σώμα της

Πριν από ενάμιση μήνα η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Zayn Malik. Το ζευγάρι αυτό τα τελευταία χρόνια μας απασχόλησε ιδιαίτερα, αφού μία χώριζε, μία ήταν και πάλι μαζί ερωτευμένο. Προφανώς έκανε τα διαλείμματά του, όμως ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε πολύ καιρό ο ένας μακριά από τον άλλον. Η τελευταία επανασύνδεσή τους όμως, τους έκανε και το καλύτερο δώρο, την κόρη τους.

Στις 24 Σεπτέμβρη η Gigi Hadid γέννησε την κορούλα της, κάνοντας ευτυχισμένους πολλούς ανθρώπους γύρω της. Υπάρχει άλλωστε πιο όμορφο στάδιο στη ζωή μιας γυναίκας, από αυτό της εγκυμοσύνης; Το supermodel και μέχρι πρότινος αγγελάκι της Victoria’s Secret είναι πλέον μανούλα, και είναι πραγματικά φανταστική.

Η αλήθεια είναι πως δεν την είχαμε δει καθόλου με το μωράκι της, πέρα από εκείνη τη φωτό που ανέβασε όταν γέννησε δείχνοντας μας το χεράκι της μικρούλας, η φωτο που ανέβασε μερικές ώρες πριν όμως μας ξετρέλανε. Gigi Hadid και Zayn Malik γιόρτασαν το Halloween φυσικά, και δεν γινόταν να μη ντυθούν κάτι.

Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι έχει ντυθεί η ίδια, όμως ο Zayn ήταν ξεκάθαρα ντυμένος Harry Potter. Η μικρούλα πάλι έχουμε τις αμφιβολίες και τις απορίες μας για το τι μπορεί να την είχαν ντύσει (μάλλον κάτι σε μικρή Hulk), ωστόσο δεν μπορούμε να μην πούμε πως η φωτογραφία τους αυτή ήταν απλά φανταστική.

Η Gigi μας δείχνει –σχεδόν δηλαδή- την κόρη της και αυτή είναι με διαφορά η πιο γλυκιά και αξιολάτρευτη φωτογραφία της ημέρας. Στο σημείο αυτό βέβαια να πούμε πως το σώμα της επίσης ενάμιση μήνα μετά την εγκυμοσύνη, απλά μας έχει αφήσει άφωνες.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.