Μελίνα Νικολαΐδη: Τραγουδάει με την μαμά Δέσποινα και γίνονται viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μελίνα Νικολαΐδη: Τραγουδάει με την μαμά Δέσποινα και γίνονται viral

Η Μελίνα έχει μαγική φωνή

Αν σημερινή Κυριακή σε βρίσκει στο σπίτι σου να χαλαρώνεις και να σκέφτεσαι τη ζωή από εδώ και πέρα, και που πρέπει πάλι να προσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες, τότε ίσως θέλεις να ακούσεις το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή και της Μελίνας Νικολαΐδη στο Instagram. Έχουμε ακούσει ξανά τη Μελίνα να τραγουδά σε παράσταση και θυμόμαστε πόσο ωραία φωνή έχει. Την έχεις ακούσει να τραγουδά όμως acapella μαζί με την μαμά της;

Πριν από λίγη ώρα η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο Instagram account της ίσως το πιο ωραίο βίντεο της ημέρας. Η 51χρονη τραγουδίστρια και η 16χρονη κόρη της έριξαν το Instagram τραγουδώντας μαζί το Greatest Love of All της μίας και μοναδικής Whitney Houston. Και δεν μπορούμε να σου πούμε πως ανατριχιάσαμε με τη φωνή της Μελίνας.

Μαμά και κόρη ξεσήκωσαν το διαδίκτυο και έγιναν viral σε χρόνο dt. Το σίγουρο είναι πως ακούγοντάς τις ταξιδέψαμε μαζί τους σε μια άλλη δεκαετία, και σε στιγμές που μας έκαναν χαρούμενες και ευτυχισμένες. Και δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να συμφωνήσουμε περισσότερο με τον στίχο που λέει πως «τα παιδιά είναι το μέλλον μας».

Δεν ξέρουμε ακόμη τον επαγγελματικό προορισμό που θέλει και σκέφτεται να ακολουθήσει η Μελίνα Νικολαΐδη, όμως η φωνή της είναι πραγματικά φανταστική, και καθόλου δεν θα παραξενευτούμε αν τελικά ακολουθήσει τα χνάρια της όμορφης και φανταστικής μαμάς της.