Το post που αποκάλυψε πότε γυρίστηκε το αυριανό επεισόδιο του GNTM

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το post που αποκάλυψε πότε γυρίστηκε το αυριανό επεισόδιο του GNTM

Δεν είναι τόσο πρόσφατα όσο νομίζεις

Λιγότερες από είκοσι τέσσερις ώρες μας χωρίζουν από το αυριανό και πολύ ενδιαφέρον από ό,τι είδαμε επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής, οι παίκτες θα μάθουν να κάνουν πασαρέλα και θα συμμετέχουν σε ένα fashion show με αέρα Woodstock, αλλά και Ιταλικό.

Οι Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου θα είναι οι δύο guests του αυριανού επεισοδίου, αλλά και οι μέντορες των παιδιών για την αυριανή δοκιμασία και κάπως ανυπομονούμε να το παρακολουθήσουμε. Έχουμε αγχωθεί βέβαια κάπως με την αποχώρηση που όπως όλα δείχνουν (ή μάλλον έτσι καταλαβαίνουμε) θα είναι ο Ηρακλής, αλλά θα περιμένουμε να το δούμε μέχρι τέλους για να μάθουμε αν το spoiler θα επαληθευτεί.

Και κάπου εδώ επειδή είδαμε ένα post στο Instagram και ξαφνιαστήκαμε, θέλουμε κάτι να σε ρωτήσουμε. Εσύ ξέρεις πότε γυρίστηκε το αυριανό επεισόδιο; Ή μπορείς έστω να φανταστείς; Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη μας αποκάλυψε λοιπόν πως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε δύο μήνες πίσω σε αυτά που βλέπουμε και «σοκαριστήκαμε» γιατί δεν περιμέναμε πως ήταν τόσο μεγάλο το χρονικό διάστημα.

«Μετά από την πιο περίεργη εβδομάδα της ζωής μου ανυπομονώ να ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια, καλύτερη. Και ναι, η αυριανή Δευτέρα το πάει ήδη καλύτερα, μιας που θα μας θυμίσει πόσο ενθουσιασμένες ήμασταν με το έτερον ήμισυ / τσεο μου, όταν ακριβώς πριν από δύο μήνες, 1η του Σεπτέμβρη, μπαίναμε στο GNTM για να οργανώσουμε δυο ολοκληρωμένα fashion shows», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και κάπως έτσι μάθαμε πως το αυριανό επεισόδιο γυρίστηκε πριν από δύο μήνες.