Meghan Markle VS Kate Middleton: Φόβοι για πιθανή συνάντηση στο γάμο του Beckham

Meghan Markle VS Kate Middleton: Φόβοι για πιθανή συνάντηση στο γάμο του Beckham

Τι θα κάνουν οι δύο άσπονδες συνυφάδες;

Μετά από όλα όσα έχουν γίνει από τον Ιανουάριο του 2020, και στην προκειμένη δεν εννοούμε την πανδημία, είναι λογικό οι σχέσεις Meghan Markle και Kate Middleton να μην είναι και οι... καλύτερες. Δημοσιεύματα, βιογραφίες, κατηγορίες και δικαστικές διαμάχες, βρίσκονται στο μενού της βασιλικής οικογένειας το τελευταίο διάστημα, και όλα με επίκεντρο το... έκπτωτο πριγκιπικό ζεύγος!

Από την άλλη, η θέση της Kate δεν είναι και η πιο εύκολη, μιας και ως μέλλουσα βασίλισσα, οφείλει να κρατάει τα προσχήματα και άρα να μη συμπαθεί και ιδιαίτερα την Meghan, η οποία έφερε την οικογένειά της σε τόσο δύσκολη θέση.

Και τώρα, ένα τρίτο ζουζούνι ετοιμάζεται να κάνει την (αρνητική) έκπληξη, μιας και η Victoria Beckham, σχεδιάζει να καλέσει και τις δύο στο γάμο τους γιου της Brooklyn ο οποίος θα γίνει το 2022.

Ως γνωστόν η Victoria έχει πολύ καλές σχέσεις, τόσο με την Meghan, όσο και με την Kate-μάλλον τη γοητεύουν οι τίτλοι δεν εξηγείται αλλιώς-με αποτέλεσμα να επιθυμεί να δει και τα δύο Royal ζευγάρια στο γάμο των Brooklyn και Nicola Peltz, τα οποία φυσικά θα προσδώσουν και έξτρα γκλάμουρ στο γεγονός.

Φυσικά γνωρίζει πολύ καλά ότι όλο αυτό θα είναι άβολο, αλλά πιστεύει ότι είναι και οι δύο πλευρές θα αντιμετωπίσουν το γεγονός με ωριμότητα και ψυχραιμία.

Την έχουμε ικανή τη Victoria να καλέσει και την Ελισάβετ. Και εκεί θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία… δημόσιο βασιλικό ξεμάλλιασμα! Στο μεταξύ ο γάμος είναι το 2022. Με μία πανδημία να μαστίζει, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε.

Για να δούμε…