Να τι έπαθαν Οικονομάκου και Συνατσάκη μόλις είδαν τα αγόρια του GNTM

Να τι έπαθαν Οικονομάκου και Συνατσάκη μόλις είδαν τα αγόρια του GNTM

Τι έπαθαν καλέ;

Το απόλυτο fashion show είναι εδώ και κάθε επεισόδιο που περνά αφήνει ένα ανεξίτηλο μάθημα για τους παίκτες του διαγωνισμού. Σκέψου τώρα να έχεις όνειρο να μπεις στο χώρο της μόδας και να έχεις Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα να σε συμβουλεύουν. Ε δεν είναι και λίγο!

Τα πράγματα στο σημερινό επεισόδιο έχουν ως εξής! Τα παιδιά έμαθαν επιτέλους να περπατάνε στην πασαρέλα όπως ακριβώς πρέπει να περπατά ένα σωστό και διακεκριμένο μοντέλο. Πού είσαι Παρασκευή να παρακολουθήσεις το μάθημα.

Όλα καλά μέχρι τα πρώτα βήματα, μέχρι τη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συναντάση. Φανταζόσουν ποτέ αυτή την προσθήκη στο show; Κι όμως, η guest εμφάνισή τους συνεπήρε τηλεθεατές και διαγωνιζόμενους. Φυσικά ο ρόλος τους είναι καθοριστικός αφού όχι μόνο θα κουράρουν τα παιδιά, αλλά θα ντύσουν αγόρια και κορίτσια με τη συλλογή Project Soma, αλλά μια από εκείνες θα επιλέξουν πού θα δώσουν ασυλία στη σημερινή αποχώρηση.



Οι κριτές παρακολουθούν την πασαρέλα. Οι δύο συλλογές έχουν concept Μιλάνο και Woodstock 60’s. Ντισαβαντάζ έχει ο Δημοσθένης-για ακόμη μια φορά- και ο Edward οι οποίοι θα έχουν μόνο ένα κλικ σε αντίθεση με τα τέσσερα των υπολοίπων. Πάντως πρέπει να ξέρεις ότι τα κορίτσια (Αθηνά και Μαίρη) τρελάθηκαν μόλις είδαν τα αγόρια του διαγωνισμού. Έχασαν τα λόγια τους και αυτό βγήκε προς τα έξω.