Ποιος χωρισμός; Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος χωρισμός; Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Κι έχει ξεχάσει για τα καλά τον χωρισμό

Τα ζευγάρια του Hollywood έχουν και αυτά τις παραξενιές τους, όπως άλλωστε τόσα και τόσα ζευγάρια. Όπως συμβαίνει πάντα λοιπόν έτσι και αυτοί χωρίζουν, τα φτιάχνουν ξανά και ξανά και ξανά τα ίδια. Νέες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της είναι και πάλι μαζί, αφού εκείνη πήρε πίσω την απόφασή της για τον χωρισμό.

Η Cardi B και ο Offset είναι και επίσημα μαζί ξανά. Η 28χρονη ράπερ υπέβαλε έγγραφα στη Γεωργία για να απορρίψει επίσημα τα έγγραφα διαζυγίου που αρχικά ξεκίνησε και κατέθεσε τον Σεπτέμβριο, ανέφερε το TMZ τη Δευτέρα (2 Νοεμβρίου).

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ακύρωσε ένα νόμιμο χωρισμό από τον 28χρονο σούπερ σταρ. Έθεσε τα έγγραφα «χωρίς προκατάληψη», που σημαίνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να επαναπροσδιορίσει το διαζύγιο αργότερα. Ένας δικαστής πρέπει ακόμη να υπογράψει την απόρριψη του διαζυγίου.

Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά το 2017. Παντρεύτηκαν επίσης κρυφά εκείνη τη χρονιά. Το ζευγάρι χώρισε για λίγο μετά από ένα χρόνο γάμου το 2018 εν μέσω ισχυρισμών περί απιστίας του Offset. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως η Cardi B αποφάσισε να μείνει μαζί του ένα χρόνο αργότερα καθώς ήταν έγκυος. Μαζί έχουν μία κόρη την δύο ετών, Kulture.

Για να δούμε αυτή τη φορά πόσο θα κρατήσει η επανασύνδεσή τους;