GNTM 3: Η τρομερή «πονηριά» του Ηρακλή στο σετ εξαγρίωσε τους κριτές

GNTM 3: Η τρομερή «πονηριά» του Ηρακλή στο σετ εξαγρίωσε τους κριτές

«Έκλεψε» στο σετ και οι κριτές τον κατάλαβαν.

Οι «εύκολες» δοκιμασίες τελείωσαν και για τη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης τα μοντέλα καλούνται να κάνουν ό,τι πιο δύσκολο είχαν σκεφτεί ποτέ. Ποζάρουν με δυναμισμό ως έκπτωτοι εναερίτες στο φακό του Freddie F.

Φορώντας τις δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη αλλά και με τον κατάλληλο εξοπλισμό οι υποψήφιοι καλούνται να τα βάλουν με τον δυνατό αέρα και αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι ένα δύσκολο challenge.Τα ντισαβαντάζ του ο Ανδρέας τα έδωσε σε Μαριαγάπη και Μαρινέλα αλλά πρέπει να μάθεις ότι η δοκιμασία είναι για γυμνασμένα κορμιά και εκείνο που δυσκολεύει την κατάσταση είναι τα… μποφόρ που θα ανέβουν τρομακτικά στο σετ.

Με 2 μόνο τουρμπίνες αέρα θα φωτογραφηθούν όλοι οι παίκτες εκτός από τα ντισαβαντάζ που θα φωτογραφηθούν με 4. Τι θα κερδίσει εκείνος με το καλύτερο κλικ; Μια μοναδική εμπειρία sky-diving!



Η δοκιμασία έχει δυσκολέψει τα περισσότερα παιδιά, τόσο αγόρια, όσο και κορίτσια μιας και όλα παίζουν ρόλο σε αυτή τη δοκιμασία. Η φυσική κατάσταση, η συγκέντρωση και οι ριπές του ανέμου πρέπει να συνεργαστούν άψογα για να βγει μια άψογη λήψη. Εκείνος βέβαια που εξόργισε τους κριτές ήταν ο Ηρακλής, μιας και το αλεξίπτωτό του δεν ήταν δεμένο στην πλάτη του και εκείνος έτρεξε στο σημείο της φωτογράφισης αποκρύπτοντας αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια. Αυτό έκανε τους κριτές να σταματήσουν τη φωτογράφιση και να αρχίσουν ξανά από την αρχή.